web analytics
Maj
26
Postat tisdag den 26/05/2015, 23:14

belle12t

belleliten

Åh i förrgår fyllde ju vår Bellebus 1 år :) Det måste ju med i bloggen ju. Fina lilla prinsessan som blir finare och finare och gosigare och gosigare. Förut var det bara bus som gällde för fröken men nu så kommer hon gärna och lägger sig bredvid en och vill bli klappad massor, helst på magen. Hon älskar mina hembakta vaniljmuffins men vaniljglass är gott det med. Modig men ändå försiktig och hon gör inga dumma hyss som att bita av kablar som Nano gör. Sicken tur att jag kunde övertala David om att åka ner och hämta henne i göteborgstrakten förra sommaren så att just denna gogumma blev vår <3

Jan
29
Postat torsdag den 29/01/2015, 22:04

IMG_5726

Belle är inte rädd för Julia längre och idag så gick hon till och med och la sig bredvid henne. Älskade katt <3 och älskade dotter. Tror och hoppas att de kommer ha stor glädje av varandra sen när Julia blir äldre. När jag var liten hade vi en katt som hette Missan som jag höll väldigt kär. Kul att kunna ge det till min dotter också att få växa upp bland djur och förhoppningsvis blir Belle och Nano hennes Missan.

Dec
21
Postat söndag den 21/12/2014, 23:55

julkort

Haha, han är så söt i sin tomtedräkt <3 Höll på att skratta ihjäl mig flera gånger när vi skulle fota. Han var inte så nöjd själv, såg helt bitter ut haha. Belle har självklart en hon också men hon var för liten för sin i år så hon bara kröp ur den. God jul önskar jag er alla lite såhär i förskott :)

Dec
18
Postat torsdag den 18/12/2014, 20:20

nano1ar
Klicka för större bild :)

Hurra!! Idag fyller vår älskade stora kisse Nano 1 år :) Födelsedagen har hitills firats genom att sova, sitta på balkongen, busa med Belle och äta massa smaskig mat och godis. Helt perfekt enligt honom alltså. Han är en sån go och kelig kisse. Sover alltid i vår säng på min huvudkudde på nätterna och gillar att gosa, speciellt med husse som är favoriten här hemma.

IMAG2235

Nov
26
Postat onsdag den 26/11/2014, 19:07

belle

Hurra i måndags blev vår lilla prinsessa sex månader :) Hon har nu bott här i tre månader men det känns mycket längre, känns som vi alltid haft gogumman hos oss. Hon är en liten kisse med stor envishet och är mycket modigare än vad vår stora men fega Nano är haha. Går ofta och spinner högt och vill bli gosad med när hon inte busar. Ingen knäkatt (än) men gillar att vara nära och bli klappad på magen. Så glad över att vi skaffade en till katt och att det just blev lilla Belle <3

Sep
14
Postat söndag den 14/09/2014, 16:05

IMG_2843

IMG_2865

IMG_2868

Fina lilla Belle :) Hon har gjort sig så hemmastadd så bra och går bra ihop med Nano. Jätteskönt! De har så kul när de busar ihop.

Aug
29
Postat fredag den 29/08/2014, 22:54

Nu är hon här vår lilla Belle :) Belle är hennes stamnamn men det passar så bra så vi väljer att behålla det och fortsätta kalla henne för det. Tyvärr så tar inte Nano det lika bra som vi hade hoppats… han fräser och morrar åt henne så fort hon närmar sig :/ Men de har ju bara träffats ett par timmar än så vi hoppas att det kommer ordna upp sig. Belle tar allt med ro däremot, otroligt modig kisse! Hon tvekade inte alls att börja utforska hela lägenheten i rask takt och verkar inte sakna sitt gamla hem. Hon har fått ro att både sova, äta och gå på toaletten. Visst hon fräste också till Nano i början men nu är det mest han som fräser.

IMAG0982

IMAG0995

IMAG0997

Aug
28
Postat torsdag den 28/08/2014, 16:45

Jag har blivit störtförkyld så har varit hemma från jobbet igår och idag. Snorar, nyser och hostar om vart annat. Känns som mitt immunförsvar inte är det bästa nu när jag är gravid för jag var sjuk för bara två veckor sen också… Hur som helst så var Nano jättesnäll igår och sov hela dagen men idag verkar han ha insett vad mycket kul man kan ha när man inte är ensam så han har sprungit omkring och busat och skrikit och krävt uppmärksamhet så jag fick minsann masa mig upp ur sängen vid lunch och busa lite med honom. Passade på att fota lite :)
Imorrn hämtar vi lillkissen och jag tror att Nano kommer bli jätteglad! Gu så kul med en kompis som man kan busa och brottas med när man vill lixom ;)

nanof1x

nanof2x

nanof4x

Aug
23
Postat lördag den 23/08/2014, 11:02

IMG_2329k

Haha jag måste ju få med när vi badade Nano förra helgen :D Efter sommarens hetta har han varit ganska så äcklig i pälsen och de byter ju tänder när de är några månader och då luktar de vidrigt i munnen som de sen tvättar sig med så ja ett bad var ganska så nödvändigt. Haha! inte så nöjd kisse om man säger så…
Vi tog babybadbaljan och ställde i duschen som vi ställde honom i och så duschade vi honom och hade i kattschampoo och balsam. Viktigt att man sköljer jättelänge typ 10 minuter efter så att inga schampoo/balsamrester är kvar i pälsen. Det var iiiiiiinte uppskattat, usch så läskigt. Han sprattlade på rätt bra och ville därifrån så en fick hålla i honom och den andra skölja men han var ganska lugn och snäll ändå för han rivdes eller bets ingenting. Det hela avslutades sedan med en föning med hårtorken som inte heller uppskattades så mycket :P Hur som helst så gick det ju bra tillslut och han blev så fin i pälsen, wow vilken skillnad! Så mjuk och fin nu och den vita färgen kom fram igen ;)

IMG_2371

IMG_2368l

Maj
24
Postat lördag den 24/05/2014, 18:57

IMG_0413i

IMG_0385i

IMG_0392i

Stora kissen, nu fem månader gammal och väldigt stor för sin ålder. 2,7 kg. <3