web analytics
Maj
31
Postat torsdag den 31/05/2007, 5:51

Varför blir MSN fulare och fulare för varje uppdatering? Redan efter 6.2 gick det åt helvete. 6.2 var enligt mig den bästa versionen men nu har man ju äntligen blivit van Windows Live Messenger 8.0 så ska de alltså komma med en ny jävla uppdatering? Bah. Man har ju inget val heller utan de tvingar en genom att en var-vänlig-att-uppdatera-till-den-nya-fula-versionen-genast-annars-kan-du-inte-logga-in-sucker! ruta.

Såhär kommer skiten se ut iallafall. Tydligen har en ny smiley integrerats också; en rosa kanin. Jippie! Den har jag verkligen saknat.

1. Vad är grejen med enorma minimerings, maximerings och stängknappar? Det ser ju sjukt ut.
2. Varför den spejsade ramen runt bilderna?
3. Varför kan inte Microsofts designers inse att flashigt inte betyder bättre. Det är alldelles för mycket shades och toningar överallt för min smak.

Jag tycker iallafall att det nuvarande (se lila bild) ser bättre ut.

Har snott bilderna härifrån förresten och där kan man även läsa mer och få se större bilder.

nyamsn.jpg

nuvarandemsn.jpg

Maj
30
Postat onsdag den 30/05/2007, 2:55

Yep, tyckte det var löjligt förut men nu har jag också gått på det. Jag har nämligen skaffat mig en igoogle-sida :O
Erkänn att det är lite stiligt.

igoogle.jpg

Maj
29
Postat tisdag den 29/05/2007, 19:28

Nu händer det inte mycket igen. Tentapluggar tills the big day på fredag och det händer inte så mycket mer i min vardag. Idag åt vi kinamat på stan, fyfasen så gott :) De där kineserna är bra på mat.

Köpte ett stort dyrt bumperlås för 150 kr också, så ingen tattare tar min fina cykel. Cykelstölder är ju faktiskt det som sker mest här i Örebro när det gäller brott. Narkotikabrott är vanligast i Kramfors btw, oväntat va?

Maj
27
Postat söndag den 27/05/2007, 4:14

Åh vad jag älskar att bo i stan! Det är så himla härligt att bara kunna dra in till mAx och käka även fast klockan är 3 på natten och kunna handla mat på ICA till minst klockan 22. Mmm…jummy.

Maj
26
Postat lördag den 26/05/2007, 21:16

Christopher överraskade mig igår efter krogen med att han har köpt ett Nintendo Wii. Var inte så himla spelsugen igår men idag har jag testat det massor. Vi har bara ett spel hittils och det är Wii Sports som ingick. I det igår det Golf, Tennis, Baseball, Bowling och Boxning.

Golf och Bowling tyckte jag är roligast och Baseball och Boxning är jobbigast fysiskt. Rolig manick det här må jag säga, man ser rolig ut när man står och svingar också haha. Det är inte sån jättestor bit mellan TVn och Diskbänken så hoppas att man inte råkar slå i TVn nångång med kontrollen det vore nog inte så poppis.

wii.jpg


Var och kollade på en lägenhet idag också, en 2:a som vi står i kö på. Men den kändes lite för liten, speciellt köket, så vi tackar nej till den och väntar på något bättre.

Maj
26
Postat lördag den 26/05/2007, 16:55

Det blev fest här på Tärnvägen igår. Jag hade inte tänkt vara med eftersom jag inte känner dom men det blev så ändå. Det var tre tyskar där också haha de var roliga :) Varför är tyskar alltid så glada och roliga? Så nu har jag lärt mig ett par tyska ord och att dansa spansk-tysk salsa ^^
Iallafall så tänkte jag inte följa med till kåren eller sen men så blev det också men eftersom kåren var proppfull åkte vi vidare in till stan till en annan krog.

Betalade inte ett skit under hela kvällen heller, tyskarna insisterade med att de skulle betala taxi, inträde och drinkar hela tiden. Hey! Inte mig emot ^^ De var tydligen officers? i Tyskland och tjänade massa ändå.

Maj
24
Postat torsdag den 24/05/2007, 21:43

Det är ju TORSDAG idag och inte Onsdag som jag trodde! Dang! Det betyder att jag missade föreläsningen idag.

Det känns verkligen som en onsdag idag…

Maj
24
Postat torsdag den 24/05/2007, 3:52

Tv-serier tar tyvärr slut ibland (undantag till skitserierna Lost och Days of our lives som sänds i 1 miljon säsonger) och nu har oturen kommit till en av mina favoritserier; Veronica Mars. Det blev bara tre säsonger :( Det dumma är att den inte har blivit sämre och sämre och sedan dalat utan helt tvärtom! Den är bra mycket bättre nu. Synd att det inte är jag som bestämmer allt här i världen, då skulle allt va så mycket bättre. ^^
Det var ett jättedåligt slut också! Saker blev hängande lösa och det slutade med en cliffhanger.. jippie.. inget The O.C avslut här inte.
vmcover.jpg

Maj
23
Postat onsdag den 23/05/2007, 4:07

Jag har en hemsk sak att bekänna. Jag sov till 20.00 igår. Det är verkligen att försova sig. Men det kanske var lika bra, då har man något att göra; ställa om dygnet. Finns ju inte så mycket annat att göra här i studentvardagen menar jag hehe.

Så nu sitter jag här klockan 03.50 och bekänner saker, ser på Vänner och de sista avsnitten av Heroes och jämrar mig över min varma laptop. Ska vara uppe hela natten och dagen och somna tidigast klockan 20.00 så dygnet blir ordentligt igen, för på Torsdag har jag ju faktiskt en föreläsning i två timmar och på Fredag har jag oppositionseminarium (lika läskigt som det låter) jobbigt, jobbigt vet inte hur jag ska orka med min så stressiga vardag ;D

Ps. Rihanna feat Jay-Z – Umbrella är inte så hemsk för att vara MTV-musik.

Maj
23
Postat onsdag den 23/05/2007, 1:39

Min laptop har blivit JÄTTEVARM på sistone. Jag brukar kunna ha på den i ca 1 månad i sträck utan att stänga av den annars men nu blir den varm efter en dag. Vettefan vad det beror på… kanske att det är för att det är jättevarmt inne i rummet men det var det nog förut med. Har öppnat upp den och blåst rent fläkten men det hjälper inte heller.

En sån här kylplatta för laptops vore härligt men för 450 kr?! Nej tack.

I morgon ska jag in till stan och framkalla foton. Det är snart morsdag vet ni. Jag håller på med en superhemlig sak till min, det kommer bli så fint mihi.