web analytics
Jun
30
Postat lördag den 30/06/2007, 0:11

Die Hard 4.0
Äntligen har jag varit på bio och sett den! Älskar Die Hard filmerna och har sett dem 100 gånger om och därför har jag ju längtat som fasen till den nya.
En person som kallar sig Anonym i kommentarerna här på min fina blogg tyckte inte att den var så bra men där tycker jag allt att han/hon har fel.

Jag tyckte att den var i klass med de äldre faktiskt. Visst, lite seg ibland men ändå härlig action. Bruce Willis for the win! Positiv överraskning att även Jason Long (känd från bla. Accepted) var med och gjorde ett bra jobb som den lite lustige hackern Farrell. Att filmen hade massa ”hacker” och teknikinslag med lite Enemy of the State känsla gjorde ju den inte sämre.

diehard.jpgFredagsfyran, Tema: Nutidsåsikter
Vad tycker/tänker/anser du om…1) …att Paris Hilton precis kommit ut ur fängelse?
Hon borde fått längre och hårdare straff. Rattfylleri är ju knappast ett lindrigt brott. Men min care-level är väl inte på max…
2) …att Spice Girls tillfälligt ska återförenas?
Care-leveln på 0 eller 1 igen… Jag älskade dem när jag var mindre men nu såhär 10 år efter känns de inte lika heta längre.
3) …att iPhone nu ska släppas i USA?
Vore ball att ha men knappast till det priset och om det inte ens finns till kontantkort. Min k800i duger bra.
4) …att det mest tycks ha regnat hittills den här sommaren?
Så farligt har det väl inte varit? Som alla andra sommrar i överlag ju.

Jun
28
Postat torsdag den 28/06/2007, 21:05

Nu är jag tillbaka igen! Det var skönt att sova över på mammas jobb, sovmorgon är alltid nice även fast det bara var en timme. Passade på att springa på löpbandet i gymmet de har där också, hela 4 km.

Körningen går kalas också så det känns skitbra :D Allt flyter på bra förutom vissa tabbar då och då men det händer väl alla. Teorin går framåt i rask takt med, är redan klar med alla faserna + sluttestet man gör på datorn. Fick 2 fel på det. Hoppas det går lika bra på det riktiga teoriprovet med :) Fast det är inte förrän den 16 Juli så jag får väl nöta ända tills dess så man inte glömmer.
Faran är bara att jag kommer inte kunna köra bil nånting på 2 månader+ tills uppkörningen är som jag tidigast kan få i September (om jag klarar teorin nudå)

En dag kvar sen är det äntligen heeeelg! Sova sova sova

Jun
26
Postat tisdag den 26/06/2007, 23:41

Allting skiter sig.
Christopher jobbar till klockan 23 på min 20-årsdag så jag får väl sitta hemma helt ensam och tugga chips istället. Jippie!
Och Gatufesten i Sundsvall hänger på en skör tråd med för att han jag skulle bo hos mamma ville inte att han skulle ha folk hos sig då. Och alla andra jag känner i Sundsvall har ju redan 1000 andra som ska sova hos dem, som blivit bestämt för länge sen. Jag minns ju själv när jag bodde där och folk frågade redan på vintern typ.

Ingen camping blir det väl till helgen heller pga trist väder… men då får jag väl gå och se på nya Die Hard filmen iallafall… om det finns biljetter.

Jun
26
Postat tisdag den 26/06/2007, 19:19

Det borde inte vara lagligt att kliva upp klockan 6.30 varje dag! Herrejesus vad trött jag har varit. Idag (dag 2) var jag så trött att jag däckade på soffan en timme på körskolan på förmiddagen.

Men det går bra iallafall, 2 h teori direkt på morgonen och sen 1-2 körlektioner per dag. Resten av tiden sitter man själv och gör frågorna på datorn och sånt. Fina lokaler och snälla norrlänningar är det med :) Inte som den sura receptionisten i Sundsvall minsann.

Tydligen är jag jätteduktig på att köra med *skryt* och jag har gjort 4/5 faser på teorin så det går ju framåt.

Imorrn ska jag och mamma sova över på hennes jobb i Sollefteå, vilket innebär SOVMORGON! <3
Men hur ska jag klara mig utan dator ett helt dygn? :O

Jun
25
Postat måndag den 25/06/2007, 19:36

Visste ju redan sen förut att den där bloggen/företaget var skit men här har ni äkta bevis. Metro äger sig själv.
Hoppas att inte fler går över till det där så jag måste sluta läsa dem.


Mannen bakom filmen

Jun
25
Postat måndag den 25/06/2007, 1:12

Ja idag var det den sista dagen att slappa på för i morgon börjar allvaret! Jag börjar ju nämligen på intensivkörkortskursen i morgon. 7.30 ska jag vara där, vilket betyder att vi måste åka ca 6.30 härifrån. Sen slutar dagen vid 17. HÄRLIGT! -_-

Söndagen var väldigt härlig iallafall, det var übervarmt och soligt så jag har solat. Inte alls regnigt som i söder. Sen kom jag och mamma på att vi ska lägga stora stenar runt flaggstången och sätta blommor inuti så vi körde allihopa till Rödhällerna (ett ställe med massa stenar), man får väl egentligen inte ta stenar därifrån men whatever alla gör det.

Det är så himla fint där faktiskt! Speciellt ikväll var det härligt. Lagom temperatur och sol! Man skulle haft med sig fika och suttit där ett tag…

Men sen blev det inte så himla skoj… Det var jättetungt att bära upp!! Från stenarna till bilen är det en bra bit vill jag lova och den känns betydligt längre med tunga stenar i famnen. Vi fick gå 2 vändor också.

Joggade 3.8 km med Nathalie senare också! Helt sjukt bra. Det går lättare nu än första gången jag joggade, fast det är fortfarande otroligt jobbigt.

rohall.jpg

rohall2.jpg

rohall3.jpg

Nathalie tog mycket bättre bilder med sin kamera. Mina är tagna med min mobilkamera bara.

Jun
23
Postat lördag den 23/06/2007, 17:30

Tjejsnack vecka 25 – Ditt boende

Hur bor du? [lägenhet, hus, studentkorridor etc] Vilken våning & vilken storlek? Med vem? [djur, människor etc.]
I en jättefräsch studentlägenhet (etta) på 33 kvadrat på bottenvåningen med min pojkvän Christopher. Egentligen förlitet att bo två i en etta men det är omöjligt att få tag i en bra tvåa (eller lägenhet överhuvudtaget) om man inte stått i kö i 10 år så det får bli såhär i två år till.

Hur många ggr i ditt liv har du flyttat? Av vilken anledning? Om ej, skulle du vilja flytta? Varför/varför inte?
2 gånger. Först till Sundsvall för att gå gymnasiet sen till Örebro för att studera på universitetet.

Hur gammal var du när du flyttade hemifrån? / När tror du att du kommer att flytta hemifrån?
Jag hade nyss fyllt 16 år.

Var du än bor, har du någon kontakt med grannarna? På vilket sätt? Varför/varför inte?
Nja… I Sundsvall hade jag det för att det lät så mycket mellan våningarna. I Örebro har jag inte det än direkt. Har festat med endel och hälsar ju såklart när man ser dom men inte mer än så. Grannar är mest pain in the ass tbh.

Vad har du av följande: [Badkar/dusch], [balkong/altan/uteplats/trädgård], [kök/kokvrå/annat], [antal toaletter?]
Dusch. Uteplats. Kokvrå. 1 toalett.

Jag är generös! Jag bjussar på ett kollage jag gjorde från ett par bilder från mitt place.

lagenheten.jpg


Jun
22
Postat fredag den 22/06/2007, 1:36

Min sovalkovslampa kan ses i Kyle XY. Här har ni beviset! Min är visseligen vit och en våning mindre but still.

Undra om jag får gå före i kön på Spy Bar nu?

kylexylampa.jpg

kylexylampa2.jpg

Jun
21
Postat torsdag den 21/06/2007, 17:20

Allas vår eurokung på 90-talet Martin ”E-type” Eriksson har inte längre råd att handla på NK och köpa en sprillans ny Porsche enligt Expressen/DinaPengar.se! Detta för att skivförsäljningen gått ner på sistone. Detta skyller han givetvis på fildelningen.

För tio år sedan fick jag 10 miljoner i förskott av EMI, i dag får jag 700.000 av Universal. Det gäller att spela mer, varje helg, hela tiden.”
”– Och leva billigare, handla på Lidl i stället för NK, köpa en begagnad Porsche i stället för en ny

Åh nej! Det måste ju vara helt förskräckligt! Hur kan man överleva med att vara så fattig? Nu när han just köpt ett nybyggt hus i Bromma också. -_-

etypesbil.jpg
Undra hur han hade råd med den här Hummer H2:n?

Jun
21
Postat torsdag den 21/06/2007, 2:03

Måste bara skryta om att jag joggade 3.8 km idag med Nathalie! Gjorde ju det för ett par dagar sen också. Helt sjukt bra :) Men jag tänker inte gå överseriös som många andra och börja dra in på godheter. Visst, kul att va pinnsmal and so on men orka vara orolig och känna sig tjock när man äter godsaker som glass och läsk. Nej det kan inte vara ett roligt liv.

Ät och var glad, glass är gott.