web analytics
Aug
31
Postat fredag den 31/08/2007, 14:14

Kanske inte så extremt men han har iallafall shoppat lite nya kläder och skor och klippt sig för några dagar sen, så nu ser han ut som folk igen! Helt annorlunda kläder motför vad han brukar ha också. Mihi så söt så. Nu blir han säkert arg över att jag la upp bilder här men skitsamma :)

dsc01225.jpgdsc01222.jpg

Annars har vi gjort lite allt möjligt… handlat massa grejs på Gekås igen… jag har fikat med ”tjejerna”, sett en bra film; Lucky Number Slevin, spelat minigolf (jag vann!) och det har varit jätteskoj! Åker på söndag men en fest till på Lördag ska allt hinnas med.

Aug
29
Postat onsdag den 29/08/2007, 14:14

Fan i helvete! Min cd-rom till laptopen är trasig! Nu måste jag skicka in den på lagning i 100 år.

Aug
27
Postat måndag den 27/08/2007, 18:34

Yeah, befinner mig alltså på västkusten hos Christophers föräldrar. Har hunnit med jättemycket på bara 4 dagar och ändå är det 6 dagar kvar också! Dag 1 så åkte jag tåg ner och fick åka ett slags retro-tåg som skrammlade och hade sig och var inte alls lika mysigt som regionaltågen till Stockholm och norröver och varför vet jag inte… kanske är det så att vi norröver är lite bättre än söderlänningarna.

Iallafall 3h senare befann jag mig på Göteborgscentral och där i kön på Pressbyrån träffade jag på en bekant jag inte har träffat på typ.. 2 år, det var ett litet läskigt sammanträffande sådär. Sen hände det inget mer spännande.

Har även hunnit med att gå på stan i Falkenberg, klippt Christophers långa hår (inte jag men en frisör), varit på Gekås och handlat och festat (och själv köpt sprit från Systemet för första gången \o/ ) , och igår var vi på Liseberg.

OCH JAG ÅKTE BERG OCH DALBANAN! * Sjukt vad stolt jag är. Var jättenervös innan och ångrade mig när vi sakta tuffade mot toppen men sen vart det roligare så jag åkte 4 gånger.

*Med berg och dalbanan menar jag den vanliga Lisebergsbanan och inte den där stora nya Balder i trä.

Aug
22
Postat onsdag den 22/08/2007, 1:30

Jag älskar Aftonbladets sätt att lägga till ord för att sälja mer/göra det kraftfullare. :D

Dagens:

chocktromb.PNG

CHOCKTROMB! Hur brutalt låter inte det?! Humor humor.

Ps. Akta er för DÖDSOSTEN!

Aug
21
Postat tisdag den 21/08/2007, 22:04

Nu är sommaren snart över och skolan närmar sig med raska steg. Jag har en resttenta i programmering i morgon som jag måste göra så de senaste dagarna har jag mest spenderat till att plugga och plugga och dricka massor med lite Coca Cola och sen pluggat lite till, ja ni som haft tentor vet hur det är.

På Torsdag bär det dock av till Christophers föräldrar i Ullared! Lisebergsbesök och annat väntar glatt. :) Undra om jag vågar åka berg och dalbanan den här gången?

plugg.jpg

Aug
17
Postat fredag den 17/08/2007, 13:20

Idag har jag gjort nånting som jag aldrig nånsin mer kommer att göra om igen; pumpa cykeldäck. Det är HELT omöjligt på min cykel!

Första däcket gick bra men sen på andra så råkade all luft åka ut och sen ville det inte komma tillbaka igen! Hur jag än pumpade och pumpade och pumpade så kom det bara in liiiite liiite granna i däcket. Stod där i 2 jävla timmar utan att något hände. Jag har nu ont i armarna och ryggen och benen och är helt smutsig om byxorna eftersom jag blev less att stå på huk så jag satte mig på marken.

Har helt slut på toapapper så jag behöver verkligen handla.. men jag vill inte gå! Det skulle kännas som ett nederlag.. ungefär som att cykeln skulle sparka mig i ansiktet.

Snart ska jag till frisören också… antar att jag måste gå till busshållplatsen då. Fan.

Aug
16
Postat torsdag den 16/08/2007, 9:36

Visste väl att det var något fishy med pizzerian närmast mig! Alltid känt det på mig! och så läser jag DETTA i tidningen idag.

”Almby pizzeria i Örebro hotas med 60 000 kronor i miljöböter.
…Kontrollen hon gjorde resulterade för övrigt i tolv allvarliga anmärkningar och ytterligare 34 avvikelser. Ett egenkontrollprogram för verksamheten finns, men följs inte.”

Eww! Tur att jag aldrig äter där. Länge sen jag åt pizza överhuvudtaget nu när jag tänker efter… är nog för att pizzan här är inte lika god som i Sundsvall. Men det är kanske tur det… för min plånbok dvs.


Verkar som om jag får rätt om lilla Madeleine Mcanns fall med :/ Att hon dog redan innan hon ”blev bortrövad”, dvs hon blev aldrig det utan en/båda föräldrarna är skyldiga alt. nån av deras vänner.

Och så verkar polisen också tro. (Orkar inte leta annan källa än Expressen)

Aug
15
Postat onsdag den 15/08/2007, 23:33

Idag (och igår kväll) har jag mest suttit och gjort Photoshop tutorials haha. (Försvenskade rubriken så jag ska slippa massa spambots.) Tycker inte att Photoshop är sådär skitkul direkt men jag behärskar väl programmet hyffsat bra iallafall, har ju faktiskt använt mig utav det i flera år nu. Hittade coola guider ”på ett ställe” ;)

Har hittils gjort om mig själv till en stenstaty, Egyptisk prinsessa och som ”Popart”, som var easy-mode. Lite synd att jag har så många fräknar! De försämrar resultatet jättemycket. But what the heck.

popart2-copy.jpg

Vågar inte dela med mig av de andra mer avancerade bilderna haha.

Oh nu gjorde jag ett lejon med vingar som blev riktigt bra enligt mig :) Det var dock svårt att hitta ett foto på ett lejon som var högupplöst och sen klippa ut det fint men jag lyckades! mihi.

lejonet.jpg

Aug
15
Postat onsdag den 15/08/2007, 20:55

Piffade till mitt rum lite när jag var där. Inte så jättestora grejer men det är ju de små detaljerna som gör skillnad :) Blev mycket trevligare nu tycker jag, förr kändes allt så temporärt.

tdkzkhnbv.jpg rum.jpg

Före till vänster och efter till höger. Klädde om den rosa gamla datorstolen och pallen med ett svart tyg och satte upp 3 tavlor. Målade alla ramarna vita. Satte dit ett svart-vitt tyg på de färgglada barnsliga plastkorgarna på hjul också.

fonster.jpg

Kastade de halv möggliga kaktusarna som stod där förr och köpte nya blommor @ IKEA.

spegel.jpg

Målade spegeln vit. Tidigare var den lika turkos som bordet (som också ska målas vitt senare).

tavla.jpg

Kirrade en tavla och målade ramen vit (var tidigare träfärgad)

Aug
11
Postat lördag den 11/08/2007, 23:25

Jag får mail ibland om folk som vill bli vän med mig på Facebook. ”I’ve added you as friend on Facebook…”

Eh? Jag är inte ens medlem på den där sidan. Bah, jag tycker inte om spam.

Vad är grejen med Facebook? Är det värt eller?

Update: Nu reggar jag mig där för att kolla läget! Zomg! Hoppas jag inte dör.

Update2: Vafan är meningen egentligen. Fattar ingenting :D och ändå är jag ju rätt smart. Kan inte joina Örebro Uni. Nätverket heller… ”Please enter a Örebro Uni. E-mail”. Vadå för e-mail? Bah.