web analytics
Okt
31
Postat onsdag den 31/10/2007, 4:28

När jag skulle åka till Ikea idag tog jag bussen som vanligt och betalade som vanligt med SMS-biljett för det är guds gåva till folket.

Men vet ni vad busschauffören sa idag när jag visade upp mitt sms? Gubben hävdade minsann att den var falsk! Vadå falsk?! Jag skickade ju fan efter den som vanligt för bara nån minut sen sa jag. Det syns ju tillåmed i smset vart det kommer ifrån och nån speciell kod. Men han vägrade köpa det utan fortsatte babbla (på väldig brytning för han var invandrare) och jag förstod inte riktigt vad han menade med att det skulle vara en fejkbiljett. ”Djo det skah vah fonster här va, do ser i hornet va?” Que? -_-
Stod och försökte förklara för honom skitlänge hur jag hade skickat det och vart exakt man såg numret som jag fått smset ifrån och blabla men jag tror inte det gick ända fram faktiskt för han vägrade lyssna på mig/förstå svenska och fortsatte att anklaga mig för att ha förfalskat den. Jävla idiotgubbe.

Fick iallafall åka med när jag hävdade att jag fan i helvete visst ska åka med bussen eftersom jag faktiskt har betalat för mig, då sa han ok med en ”varning” om att om en kontrollant kom skulle jag minsann åka fast. Right. Brick them on i say. Pinsamt var det med, halva bussen lär ju tro att jag är nån slags fuskare. Aja. Ska minsann maila Länstrafiken om det. Jajjemen. De ska inte få tro att de kan anställa vilka idioter som helst och komma undan med det. :@

Okt
30
Postat tisdag den 30/10/2007, 16:21

Skulle äta tacos, ok? Nachos, köttfärs med extra stark kryddning och ostdipp från Santa Maria.

Så var ostdippen slut! ÖVERALLT! I alla 3 affärerna.

Har jag missat nånslags ostdippsätar-tävling här i stan eller vad är det frågan om? :(

Okt
19
Postat fredag den 19/10/2007, 2:32

Phew! Nu är vi äntligen klar med grupparbetet i Test & Kvalitetssäkrings kursen.
Ca 45 sidor slutade det på. Galet! Ska bli kul och se sen om det jag har skrivit är rätt eller inte haha. Varken jag eller mina gruppmedlemmar visste så jag har fått lista ut det på egen hand/chansa. Andra grupper ska få tycka till och kritisera arbetet med så jag hoppas verkligen att det är bra…

Galet tjock bok till SQL-kursen har kommit med. Passade på att köpa Dagens Agnes boken med :) Har läst allt som står i den i bloggen redan men kul att stödja henne.

Undra vad som tagit åt Christopher också. Igår kom han hem med en påse godis enbart till mig och idag hade han köpt Coca Cola och mat till mig som jag kan äta i morron så att jag slipper åka och handla. :love:

bok.jpg

Okt
15
Postat måndag den 15/10/2007, 9:51

Usch vad jag känner mig ofräsch nu >_< Vi har inte haft något varmvatten på hela helgen så nån dusch har det inte blivit tal om. Tur att de ska fixa det nu på förmiddagen och att det är höst så att man kan ha mössa på sig utan att skämmas.

Okt
14
Postat söndag den 14/10/2007, 19:26

Var på bio med Christopher igår :) Vi såg på Stardust, en sci-fi, fantasy, romantiskt drama-aktig film. Det var mest Christopher som ville se den, jag är egentligen inte alls så mycket för sånna där filmer men den var faktiskt riktigt bra! Rolig var den med :) Helt klart sevärd alltså. Drack en jättestor cola till filmen med haha, alltså den var _jättestor_ , typ 1,5 liter i en sån där mugg. Synd att jag inte hade med mig mobilen så jag kunde ta ett foto.

stardust22.jpg

Filminfo:
Tristan, en ung man, lovar sin älskade att han ska hämta en fallande stjärna åt henne genom att ge sig in i det förtrollade landet som gränsar till deras hemby. Där tvingas han bl.a. kämpa mot den onda häxan Lamia och piraten Captain Shakespeare.

Skådespelare: Charlie Cox, Claire Danes, Robert De Niro, Sienna Miller, Michelle Pfeiffer mfl.

Okt
11
Postat torsdag den 11/10/2007, 23:03

Skola! Hela tiden! Varje dag! Det känns jättekonstigt som sagt. Men jag ska väl inte klaga, det var ju värre i gymnasiet he he. Fast då fick man ju lära sig mycket mindre och lättare information så man behövde inte anstränga sig så mycket då heller.

Jag hamnade med en bra grupp i ena kursen iallafall :) Där jag åtminstone känner en av dem, som dessutom är rolig, bara det är ju ett pluss.
Men! De andra tycker att vi ska träffas i helgen också och jobba på våran rapport. På en helg! Suck. Ambitiöst och yada yada men det är ju helg! Min lediga helg på 4 veckor med. Och de är morgonpigga med, klockan 10 ska vi träffas i morgon och säkert på Lördag med. :-O

Dags att välja nya kurser till våren den här veckan med… lutar åt tre till B-kurser och en distanskurs från Mittuniversitetet minsann:

Informatik B: Interaktionsdesign, 7,5hp,
Informatik B: Verksamhetsmodellering med RUP, 7,5 hp,
Informatik B: Objektorienterad analys och design med RUP , 7,5hp
Informatik A: Webbinformatik, 7,5 hp

För jag förstår ju att alla är superintresserade av vad jag läser, jag menar vem skulle inte vara det? ;D Nä men jag har inte mycket annat att komma med atm.

Okt
05
Postat fredag den 05/10/2007, 18:31

Jaha. Det så mycket för den lediga fredagen. Jobbet ringde och ville ha in mig inatt kl 00 – ~04.45 (stängning = det kommer bli längre än 5) >_<
Och i morrn jobbar jag 00-04. Party party!

Har nyss tränat och duschat. Det var skönt. Nu har jag lärt mig alla stegena så nu slipper jag koncentrera mig på det.

Btw vad gör man för fel när man tappar andan efter att ha gjort ett par situps? xD

Btw2 Marcus! Jag har hittat en Lillasyster-låt som inte är lika kass som deras andra låtar haha. De har nämligen gjort en cover på Rihannas ”Umbrella”! Lyssna här. (ps. mest random att ha sin hemsida på myspace) Det låter fortfarande som om någon håller på att strypa dem eller petar dem i magen när de sjunger men ändå.

Okt
04
Postat torsdag den 04/10/2007, 1:10

Oh my! Det här kommer bli fem jobbiga veckor minsann. :S
Ska ju läsa två kurser samtidigt och nu ser jag på schemana att i princip alla föreläsningarna krockar med varandra. Tentorna krockar som tur inte men den ena är på fredagen och den andra på lördagen dagen efter :| Blir lite tricky att plugga till två men det måste gå. Omtentorna krockar därimot så jag får inte faila båda hehe.
Dessutom kommer jag vara i skolan minst 2-4 dagar i veckan, 5h per dag.
Det var inte igår om man säger så!
Och så jobb 2-3 dagar i veckan på det och träning åtminstone varje fredag.
Gu va häftig jag känner mig som har ett riktigt schema nu hehe ^^

Jag som har legat på soffan och sett på diverse tv-serier hela dagarna fram till nu! Lilla omställningen det kommer bli.

kalender.jpg


Okt
02
Postat tisdag den 02/10/2007, 0:52

Ja det blev Dreamhack ändå! Lyckades få tag i restbiljetter till mig och Katta. Fick väl inga höjdarplatser men spela roll :) Så den 29 nov – 2 dec så blir det till att sitta och svettas med 10 000 andra nördar i Jönköping. :D

dreamhack.jpg

Nu har jag börjat skolan ”på allvar” med. Har bestämt mig för att jag ska plugga minst 1h per dag. Rrright… jag ska iallafall försöka! Ikväll satt jag iallafall i minst 1,5h och pluggade. Inte dåligt nice ju.

Snart är det ju dags att välja kurser till vårterminen med… och jag vet inte vad jag ska välja… pendlar mellan att välja en till B-kurs i Informatik + Pedagogik (som isåfall får bli mitt biämne eller om jag nu kan räkna Rättsvetenskapen som jag läste i våras som mitt biämne så kanske jag väljer ett par till Informatik B kurser… eller om det blir något helt annat.

Justja var ju en läsare av min blogg som ville ha receptet till kycklingwoken jag postade sist! Det är egentligen inget recept utan det är mest nått jag gjort bara.
1. Stek kycklingfiléer.
2. Släng i grönsaker.
3. När det är typ klart, häll på lite mjöl och rör om.
4. Häll på lite vatten och rör om.
5. Häll på lite kinesisk soya.
6. Peppra med svartpeppar, salt, cayennepeppar och lite curry.

Done!