web analytics
Dec
25
Postat tisdag den 25/12/2007, 22:19

Var hos mormor som alla andra år, numera är det bara våran familj som är där, inte halva släkten som förut. Men det är skönt det med. Slippa leka med kids. Så vi såg på Kalle Anka (jag somnade iochförsig mitt i men) , åt julmat, öppnade julklappar och spelade ett spel och sådär…

Haha, var tomte åt en familj som bor bredvid min mormor också. Mamma skulle egentligen ha gjort det men hon orkade inte så jag hoppade in istället. För 200 kr är det ju lätt värt! Det var lite pinsamt eftersom jag inte kände familjen menmen ;D Ena ungen började gråta så fort han såg mig (masken såg ju hemsk ut så det var förståerligt), men den andra ungen gillade mig tror jag.

Julklappar! Man måste flexa sina julklappar i sin blogg, så är det bara:

Väldigt nöjd :) Tror mina julklappar blev uppskattade med. Klockan till Christopher bland annat.

Dec
23
Postat söndag den 23/12/2007, 1:53

Jajjemen, SVT bryter traditionen. Det klassiska julavsnittet sänds inte i år! :@2
Utan istället sänds skitserien (sorry mamma)….hör och häpna… Andra Avenyn på bästa sändningstid. Skandal.
Och efter det blir det Hälsoresan, Sällskapsresan-filmernas svarta får. Yey.

Denna dåliga förklaring fick en på Flashback som mailade SVT:

Hej!
Det är riktigt – i år finns inte familjen Svenssons julfirande från 1994 med i det fullspäckade julutbudet. Eftersom vi har kunnat umgås med familjen hela hösten i en nyinspelning har SVT valt att avstå från sända det gamla programmet.
Man måste kunna bryta en tradition och i år tycker vi att det är motiverat.
Kan glädja dig/er med att familjen Svensson kommer tillbaka hösten 2008 i en ny serie.

Eva-Lotta Allenby
SVT Planering

Heh! Vadå ”man måste kunna bryta en tradition”. På julafton ska det vara traditioner! Kalle Anka visar de minsann varje år. Förmodligen gör det såhär för att man inte ska komma ihåg hur mycket bättre Svensson Svensson var förr, motför den nya versionen de visar på Lördagar numera. -_-

Bah. Är det sånt här man ska betala TV-licens för? Vavavava

Dec
19
Postat onsdag den 19/12/2007, 1:07

Ja, man ska väl uppdatera rätt ofta om man har en blogg har jag hört… så jag får väl göra det då.

Är i norrland nu hos mamms och papps, åkte hit i söndags :) Tar det mest lugnt och gör inte så mycket alls, det finns inte ens så mycket att göra här. Men det gör inget.

Har iallafall kört lite bil, helt ensam, till Kramfors för att hämta brorsan från skolan. Det var roligt men lite läskigt! Har inte kört något alls sen i September då jag fick körkortet och har aldrig kört i snö heller, inte ens övningskört i det. Men det gick bra :) Körde så sakta också haha.

Hjälpte till att slå in Marcus julklappar ikväll. Haha. De ser jätteroliga ut :) Pappret tog slut så på baksidan är det en snutt av ett helt annat papper och på den andra är det fiftyfifty på papprena. :D Wellwell tanken som räknas.

Ja det är väl det mest spännande jag gjort idag…typ.
Imorrn bär det av till Kramfors ensam igen (ohh häftig jag är som kan ta mig nånstans helt själv utan buss). Till Dollarstore (haha!) och till mormor.

Dec
19
Postat onsdag den 19/12/2007, 1:05

Ja ICAs köttskandal känner väl alla till. Men vem bryr sig om vad ”ICA-Stig” tycker om det? Han är ju för bövelen bara en skådespelare! Ingen jäkla expert på ICA.

icastig1.jpg

Dec
13
Postat torsdag den 13/12/2007, 15:11

I Tisdags eftermiddag blev en lärare knivhuggen i nacken i en lokal här på universitetet. Han avled senare på sjukhuset av skadorna. Kände inte till läraren, som är en lärare i sociologi, men han var tydligen väldigt omtyckt. Himla läskigt! De har inte fått fast mördaren heller, knappt några spår ens verkar det som. Vilket är ännu läskigare, om det nu var ett ”vansinnesmord” utan något motiv, då kan det ju hända igen. :/
Säpo är inblandade och det är poliser lite här och var på skolan och hela faderullan så man får väl hoppas att det leder nånstans snart.


Annars rullar allt på med studierna… tenta i morgon på Klientprogrammering. Vi hade redovisning, jag och Jens, alldelles nyss på våran hemsida som vi har gjort. Det gick fint och hon verkade imponerad.
Det var bara våran sida som hade fungerat rätt också. De andras hade strulat och XML-grejerna hade inte fungerat alls.
Så det var ju nice att alla kvällar vi suttit och gjort den på har lönat sig. :) Och så är jag LEDIG på nyår!!! FUCK YEAH!! :) Så nu har jag bokat in en resa ner till Falkenberg där jag ska fira med Christopher och hans kompisar och deras flickvänner som är hur trevliga som helst. Kalas.

Dec
12
Postat onsdag den 12/12/2007, 20:26

Den som bestämde att dessa färgglada låga plastgrejer ska fungera som sittplatser istället för vanliga hederliga bänkar i den nya gallerian borde sluta sitt jobb omedelbart. Designern också för den delen.
De är fula, smutsiga och sluttar neråt så de är inte ens sköna att sitta på. Måste vara en sån där stockholmare som har designat dem.

gulgrej.jpg

Dec
07
Postat fredag den 07/12/2007, 14:37

Ja, det är väl Idolfinal idag men de behöver ju inte överdriva med sändningarna…

idoleller.jpg

Dec
05
Postat onsdag den 05/12/2007, 14:59

Jag var tvungen att köpa en ny tandborste för jag tappade ner den jag hade i tvättstället.
Kan verka harmlöst men jag vill inte använda en tandborste som nuddat vid någonting smusigt. Inte ens tre sekunders regeln gäller!

Visste att jag ville ha en Jordan Individual! För sån köpte jag i somras men glömde den hemma i Nora :(Den är så fin så fin. Rosa med mönster. Fick åka runt till tre olika affärer innan jag tillslut hittade sånna tandborstar :) Det fanns bara två kvar och jag kunde inte välja så jag köpte båda.

Men iallafall! Poängen är att varför görs inte fler vardagssaker i fina färger och mönster? Man blir ju så glad av sånt. Varför inte diskborstar i olika mönster eller disktrasor…eller klädnypor… Ja jag vet att det finns för 1000kr på t.ex Bluebox eller Lagerhaus men jag menar vanliga företag. Skulle lätt betala lite extra för det :) Men det kanske bara är jag…

tooths.jpg

Edit: Men vad min blogg dampar då! ;(

Dec
04
Postat tisdag den 04/12/2007, 8:45

Jaja, lite sent för jag kom hem i söndags men jag har nästan bara sovit sen dess och inte haft någon tanke på att blogga ens. På tal om att blogga förstår jag inte folk som känner sig tvungna att blogga, herregud skriv när du får lust människa!

Aja back to topic! Dreamhack. Det var nått år sen eller så som jag var där sist och då vill jag minnas att det var sådär alltså… men iår var det roligare tycker jag. :) Jag och Katta hade sån tur med platserna också, vi hamnade inte bland en massa CS-spelande småbarn den här gången, bara det gör ju eventet mycket roligare. Annars var det väl som vanligt, massa roliga personer att skratta åt och ibland åt sig själv tillåmed ;D

Spöade Katta och några grabbar vi träffade där på Airhockey (som kom från Sundsvall tillåmed, what are the odds?), lirade massa Wiisports, träffade några irc-polare och en hel datornötande. Men inget spelande den här gången faktiskt! Inte en enda gång (om man inte räknas patiensduell på msn) men skitsamma, det är ju inget krav hehe.

Åh jäklar vad stort det var den här gången förresten. En hel stor sal extra var det. Alla andra gånger jag varit där har det varit typ… 8000 pers men nu slog dem rekord med ~12.000 personer varav 10.540 hade datorer och det såldes 80.000 Jolt-burkar under helgen. Galet!

Ps. Ät på PanPino i Juneporten om har svängarna förbi Jönköping! Jättegoda pizzor i amerikanskstil och ägaren var sådär jättetrevlig och glad så man själv blev på strålande humör även fast man var dyngtrött :)

Ps2. Glömde berätta att världens bästa Christopher hade städat, satt upp de röda julgardinerna, satt upp julstjärnan, adventsljusstaken samt lagat tacos så det var klart tills jag kom hem, det var himla gulligt! :love:

dh07.jpg

Det var alltså 3 sånna här hallar fulla i år istället för 2 som det var förr. (Bilden är tattad från Google)