web analytics
Jan
31
Postat torsdag den 31/01/2008, 10:13

Det är mycket på gång nu. Får se om jag tar mig orken att berätta nångång…

Jan
19
Postat lördag den 19/01/2008, 21:31

När vi var i Härnösand så åt vi på Big Boy, det var inte nån höjdare, men smältosten var god! Nästan lika god som den man kan köpa på korvvagnen (den längst bort mot Classe) i Sundsvall.

Här är min 3 i topplista på varm smältost:

1. Korvvagnen
2. Big Boy
3. mAx

Så nu vet ni.

Jan
19
Postat lördag den 19/01/2008, 0:49

Idag åkte jag, Marcus och Nathalie till Härnösand en sväng. Jag köpte äntligen ett par böcker (När Lucy Sullivan skulle gifta sig och The Undomestic Goddess) och lite småstuffs jag behövde.

Otroligt skönt att ha något att läsa igen! Blir ju galen när jag inte har det och måste spela mobilspel istället. Mina mobilspel är inte mycket att hänga i granen heller, Bubble Bobble, Pacman (visst klassiker men hur roligt är det egentligen?) eller det där fiskspelet där man ska fota fiskar med en kamera, känns inte sådär jätteroligt längre.

Jag känner mig faktiskt nästan helt säker nu när jag kör bil också. Inte lika rädd när jag ska köra i stan längre och jag känner att jag behärskar bilarna mycket bättre nu. :) Parkeringarna blir också helt kalas.

Jan
17
Postat torsdag den 17/01/2008, 19:43

Ni kanske minns dessa inlägg som handlar om när busschauffören inte trodde att min sms-biljett var riktig?

Nu läser jag i tidningen att detta har hänt någonannan med! Hon får minsann ersättning och allt. Kasst att man ska behöva gråta ut i tidningen för att få det.

Edit: ”Även Länstrafikens områdeschef Lars Hammarlund beklagar det inträffade.
– Det är mycket tråkigt. Alla förare är informerade om vad som gäller. Jag har aldrig hört talas om att något sådant här har hänt tidigare, säger han.”

Nähä! Det hände mig iallafall, för jättelänge sen! Alltså följde de aldrig upp det som de skrev att de skulle göra. Skit Busslink :@

Jan
15
Postat tisdag den 15/01/2008, 4:02

Herrelol vad dålig jag är på att uppdatera. Men nu alla Viqtory-lovers är jag igång igen!
Befinner mig just nu i Noraström igen, för att min mamma fyller 50 år. Åkte hit i Torsdags utan att mamma visste om det, så pappa hämtade mig på tågstationen och så klev jag in i huset och överraskade min ickevetande mamma. :D Hon blev galet överraskad och glad.

I Lördags hade vi kalas för släkten och några andra. Kvällen innan gjorde jag och mamma i ordning och jag gjorde fina blommor. Se nedan.

blommor.jpg tarta.jpg

singstar.jpg singstar2.jpg

Osmickrande bild på mig och min bror när vi sjunger SingStar. ;/ Men lite får man väl bjuda på sig själv! Jag är hemskt dålig på att sjunga men det är roligt och jag vann över Marcus iallafall. ;)

På kvällen lärde jag mig att spela poker också. Texas Holdem. (Visst heter det så?) Krångligt i början men nu fattar jag! Jag tror vi spelade till 02 på natten eller nått :) Det blev ett roligt kalas.

snocykel.jpg

Justja. Måste visa hur mycket snö det är/var häruppe med. Det börjar tyvärr tina bort nu men. (Foto: Nathalie)

Jan
09
Postat onsdag den 09/01/2008, 22:04

De två nya episoderna av One Tree Hill var skitbra! :love:
Den nya säsongen verkar lovande tycker jag, dagens eps var precis sådär rörande och fina som alltid. Haley och Nathans son var ju hur söt som helst också haha.

Vågar inte skriva nått mer, vore ju tråkigt att spoila för någon.

oth.jpg

Längtar redan tills nästa vecka.

..men redan på Fredag är det Ugly Betty och nästa vecka startar även Kyle XY och Prison Break.

Jan
06
Postat söndag den 06/01/2008, 8:22

I morgon släpps ett nytt Desperate Housewives avsnitt! Inte dåligt må jag säga.

Nu ska jag snart jobba, gäsp. Somnade jättetidigt igår så jag vaknade jättetidigt i morse. Har sett en film. Sydney White. Den var precis som den låter. Helt okej/bra för sin genre och ett helt okej tidsfördriv en söndagsmorgon. Måste erkänna att jag är en sucker för sånna här filmer. <3
Att Jeremy Howard var med var också ett plus haha. Kan man se roligare ut än såhär? :D

jeremy

Så nu vet ni.

Jan
03
Postat torsdag den 03/01/2008, 22:55

Och även första inlägget 2008! Har inte orkat eller haft tid att skriva på ett tag för att jag har varit och firat nyår i Halland hos Christophers föräldrar.
Eller vi firade med ett par av Christophers trevliga vänner och deras flickvänner för att vara precis. :) De hade gjort en jättegod middag med fläskfilé och potatisgratäng och efterrätt. Jag har alltid trott att jag inte gillat potatisgratäng sen jag åt det på skolbalen i 9an men sen åt jag det hos Nathalies familj när vi var där och åt nu i julen och den var ju jättegod! Samma med den som vi åt på nyår.
Efter middagen spelade vi sällskapsspel och sjöng Sing Star med mera. Jätteroligt var det :)

Får se om jag slänger upp några bilder sen när jag har fått dem av de som fotade.

Jobbar till helgen och börjar ny kurs kring den 20:de. Känns sådär, så skönt att vara ledig ju haha. :D


Många sammanfattar vad de gjort året som gått och även jag gjorde det förra året (och då var det jättelätt att komma på grejer med) men nu känns det svårare.
Men några saker kom jag på:

  • Jag och Christopher firade 1 år.
  • Fick ett extrajobb igen.
  • Tog körkort.
  • Blev VIP på en känd svensk torrenttracker!
  • Öhh…öhh… nä jag kommer fan inte på mer grejer. Klarade alla tentor 2007 också ja.