web analytics
Apr
25
Postat fredag den 25/04/2008, 0:01

Listor är ju trevliga? Hittade den här på någon blogg och bestämde mig för att sno den.

INTERNETSIDOR
1. Swebits (speciellt forumet)
2. Flashback
3. *Andra trackers*

BLOGGAR
1. Tonårsbloggen
2. Knivlisa <– Nyfunnen favorit!
3. Trötta farsan

PRYLAR
1. Datorerna (kan inte välja vilken)
2. Ismaskinen
3. Xboxet (streama film och musik genom xbawks äger)

LÄNDER ELLER STÄDER
1. Sundsvall
2. Göteborg
3. Lysekil (så himla fint där, men inte så mycket mer)

SAKER ATT GÖRA
1. IRCa (förklaring här för er som inte vet nånting)
2. Spela Team Fortress 2
3. Se serier/film

Apr
24
Postat torsdag den 24/04/2008, 15:50

Åh vilka härliga dagar det har varit idag och igår!

Igår blev det bland annat glassätning, solning och studsmattehoppande och idag åkte jag och pappa till Härnösand och kollade runt och käkade lite mjukglass.
Snart är det sommar!

viqhopp.jpg *

Joggade(!!) med Nathalie igår också. Hela 3-4 km nånting och jag var jätteduktig och joggade mest hela vägen faktiskt. Hur bra är inte jag på en skala, va?

*Ser ut att vara vitare än snö men är icke fallet på riktigt. Jag är blek men inte riktigt sådär blek.

Apr
22
Postat tisdag den 22/04/2008, 15:52

Yes, idag när jag var på Apoteket så fick jag reda på vad T-skylten i detta inlägg egentligen betydde. Det var nämligen en sån skylt därinne med en förklaring under.

T:et står tydligen för Teleslinga. Saxat från Hrf.se:

En teleslinga innebär att en tunn kabel placeras runt dem som ska kommunicera. När någon talar i en mikrofon uppstår en elektrisk signal, som gör att en förstärkare driver en ström genom slingan. Då skapas ett elektromagnetiskt fält, som plockas upp av hörapparatens telespole. Telespolen kopplas in genom att hörapparaten ställs i T-läge.
Lokaler med teleslinga brukar ha en skylt med en så kallad T-symbol.

Sen kan man ju undra varför de satt en teleslinga i en ”tyst-avdelningsvagn”… men det finns säkert någon bra förklaring till det också.

Apr
21
Postat måndag den 21/04/2008, 16:26

Spenderade helgen hos Håkan mfl. i Sundsvall. Det var riktigt nice :)
På fredagen var gänget till Laserhallen och pangade lite. Det är något man borde göra oftare för gud så roligt det är! Dock så får man nååååågot ont i benen och träningsvärk dagarna efter haha. Herrelol, gick som en handikappad pensionär två dagar efter. Så protip: Stretcha efter ifall du är otränad.
Hur som helst så gick rätt bra iallafall, eller ja, jag kom iallafall typ 3:a av oss 6.

Sen på kvällen blev det Wii-spel och fest och samma sak på lördagen fast bara Wii-spel. Spelade Mario Kart i flera timmar och det var superkul så det ska jag köpa så fort jag kommer hem till Örebro. Jenga till Wii var däremot ingen höjdare :D Eller det var kul for teh lulz men inget man skulle gå och köpa haha.

Apr
17
Postat torsdag den 17/04/2008, 0:34

Wäp idag körde jag till Kramfors för att hälsa på mormor, det var jättetrevligt. :) Svängde förbi Dollarstore (värsta smidiga affären med massa krimskrams till billiga priser) också och där köpte jag en fin somrig duk som jag ska ha på köksbordet. Kommer bli perfa mot de gröna och rosa vaserna på hyllan ovanför.

duk.jpg

Den är i och för sig mycket finare på riktigt men jaja.


Små framsteg när det gäller min hårfärg har skett också om någon skulle bry sig :D

Inpackningskurerna och duscharna varje dag har gett lite resultat faktiskt!
Visst, det är fortfarande mörkt men inte sådär OMGSVART som i början.
Alltid något… ska fortsätta med kurerna ett tag till tills färgen är lagom. Detta är i och för sig ett litet problem i jämförelse med allt annat, om man ens kan kalla det ett problem, men ändå, jag kan ju göra så det blir bättre så varför inte?

Apr
14
Postat måndag den 14/04/2008, 0:11

Skulle färga håret lite mörkare brunt med en intensivtoning… men det blev typ…svart! :| Iiiik!

Har tvättat det endel nu samt kört en inpackning hittills. Inpackningar ska tydligen dra ur färgen fortare och jag har faktiskt märkt lite skillnad.
Visst det kommer ju inte gå ur helt men bara det bleks lite så det blir brunt/mörkbrunt så är jag nöjd! :)

Apr
11
Postat fredag den 11/04/2008, 1:08

Phew nu är jag hemma i norr igen och ska vara här i hela två och en halv vecka. Åkte hit i Tisdags men har inte orkat skriva förrän nu för jag är lite lat. Resan tar ju sån galen lång tid (8 h) så man blir ju helt trött. Menmen lätt värt.

På tal om tåg, den här skyltarna sitter i X2000 vagnarna och man förstår ju de två nedersta skyltarna men vad betyder den översta?
T som i ”Trådlöst Internet” månne? T som i ”Tåg”? Eller kanske T som i ”Tyst avdelning” för det var det faktiskt? Men hur ska man fatta det av ett T bara? Hade ju varit vettigare med en skylt med en pratbubbla ett streck över eller sådär.
Internetteorin låter ju vettig med men en bild på ett snabel-a eller så vore ju vettigare.

Någon som vet det rätta svaret?

skyltar1.jpg

Ursäkta suddig bild.

Iallafall det är skönt att vara hemma. Träffa familjen, gosa med katterna och bara ta det så himla lugnt. Jag tar det i och för sig alltid lugnt men ändå. Nackdelen är att min laptop inte klarar av att hantera mitt älskade spel Team Fortress 2 som jag och mina internetz kompisar brukar spela ett par timmar varje kväll… så jag måste klara mig utan nu i flera veckor snyft.

Istället så har jag idag hunnit med att sova, fika, se på tv, bakat chokladmuffins och sjungit Singstar med Nathalie :) Inte dåligt minsann!

muffins.jpg

Apr
05
Postat lördag den 05/04/2008, 4:10

Hej igen mina vänner! :)

Efter det att jag fick veta att min pappa är allvarligt sjuk samt att jag och Christopher har gjort slut och ska flytta isär strax så har jag inte haft ork eller lust att blogga på ett tag, som ni ser. Men nu känner jag att jag vill göra det igen. Rätt trevligt att ordbajsa lite om ens vardagshändelser.

Stay tuned!