web analytics
Jul
23
Postat onsdag den 23/07/2008, 3:18

Jag har nyss läst ut boken Isprinsessan av Camilla Läckberg. Den var riktigt bra och spännande så det har blivit att jag har legat och läst den länge på nätterna, det var ju så svårt att sluta!

Författaren Erica Falck återvänder till sin barndomsidyll Fjällbacka för att skriva. Men livet i det lilla samhället skakas om när hennes barndomsvän Alexandra hittas död med uppskurna handleder. Till en början pekar allt mot självmord, men obduktionen visar att Alexandra blev mördad. Tillsammans med polisen Patrik Hedström dras Erica in i det tragiska fallet och snart står det klart att mordgåtans lösning finns att söka i Ericas egen barndom. Alexandra verkar ha burit på en mörk hemlighet, som någon är beredd att göra vad som helst för att bevara. (från Ginza.se)

Det är dessutom en serie så jag har 5 till böcker att läsa! :D

Sen såg jag filmen som har gjort efter den här boken idag också. Den var däremot helt värdelös. De har valt helt fel skådespelare till rollerna och filmen kändes helt amatörmässig. Den får typ… 1 av 10 i betyg, så dålig var den.

Jul
18
Postat fredag den 18/07/2008, 23:46

Wäj idag kom äntligen mitt nya headset, som är exakt likadant som mitt förra. \o/

Sex and the City filmen var kalas! Gick ju finfint att se den även fast man inte har sett serien.

Idag åt vi grillad kyckling med klyftpotatis här hemma. Utomhus på terassen också givetvis. Det var mysigt och somrigt. :)
Sen senare såg vi på Irene Huss – Elddansen. Den var lika bra som de andra Irene Huss filmerna fast kanske lite bättre tillåmed. Så den är sevärd om man gillar svenska polisfilmer och inte hänger upp sig på att vissa av skådespelarna är helt värdelösa.

Justja! CDONs sommarrea är najs också. Igår köpte jag Diehard/Speed (2 filmer i samma fodral) för 9:- och Eragon/The League Of Extraordinary Gentlemen för 1:- och så fraktfritt eftersom man har en sån rabattkod när man är student.
Sen idag köpte jag Man of fire/Belägringen för 9:- och fraktfritt.
Helt galet billigt :)

Jul
15
Postat tisdag den 15/07/2008, 23:54

Okej, jag erkänner. Jag har inte sett serien ”Sex and the City”. Inte ens ett helt avsnitt. Jag vet att många tycker att jag är helt galen nu som har missat en sådan sak. :D Typ alla tjejer har ju sett den serien.
Vet inte ens varför det har blivit såhär, för serien verkar ju rolig. (Även fast jag alltid har haft något emot Sarah Jessica Parker)

Iallafall. I morrnkväll ska jag, mamma, Nathalie och hennes mamma gå på bio och se på den nya Sex and the City filmen. Och jag har då inte ens sett ett avsnitt av serien. Kan man se filmen ändå? Jo, det måste man väl kunna? Är det verkligen en film man vill se med sin mamma ens, filmen verkar lite pinsam…

Nämen, det blir nog jättekul tror jag! :) En liten tjejkväll på stan sådär, vi ska äta något innan också.

sexcity1.jpg

Jul
15
Postat tisdag den 15/07/2008, 21:00

Nooooo! Den svarta lilla söta kattungen har med sina monstertänder bitit av sladden till mitt headset så att mikrofonen inte fungerar! :'(

Beställt nya, för 380 spänn, men de lär inte komma förrän på Fredag. Wryyy! Nu kan jag inte prata med Niklas förrän dess om man inte gör det på telefon då.

Dumma fina kissekatt.

Jul
07
Postat måndag den 07/07/2008, 1:20

Det blev en två dagars gatufest iallafall. :) Det var skitkul att träffa grabbarna igen och vi hade jättekul. Träffade även på Linus en liten stund. Synd att Niklas inte kunde vara med bara…
E-type var den enda värda artisten jag såg och han var skitbra för jag gillar hans musik. Man blir ju så glad av den! :) Även att en i gänget hamnade i fyllecell igår natt också hahahah. På hans första besök i Sundsvall också. Så illa. :D

etype.jpg

Jul
04
Postat fredag den 04/07/2008, 2:25

Ojdå, nu var det väldigt länge sen jag uppdaterade igen. Sen dess har jag typ… varit med Niklas, varit i Skövde med Niklas, varit hos Niklas i Stockholm, jobbat, fått VG (dvs högsta betyget på uni.) på min senaste kurs (fuck yes!) och åkt hem till Noraström för att vara här på semester resten av Juli. :)

Vi har en ny kattunge här hemma också! Den är så himla söt! Det är svårt att fota den dock hehe.

kattunge.jpg kattunge2.jpg

Imorrn blir det gatufesten i Sundsvall i två dagar! \o/