web analytics
Aug
30
Postat lördag den 30/08/2008, 1:30

Jobb 13-20 i morrn. Jag har inte jobbat sen i Juni. Herregud hur ska det här gå?

Aug
29
Postat fredag den 29/08/2008, 1:10

Jag får inte mina CSN penkisar förrän 1 September?! Va?! Då ska ju räkningarna redan vara betalda fuckers. Det betyder att jag får 2 utbetalningar i September också. Vad ska det vara nödvändigt för.

Jag har för närvarande ca 200 kronor på kontot. Det räcker ju inte långt inte. Nej. Kan i och för sig ta från sparkontot men det känns ju dumt. Ska man vara busig och betala räkningarna en dag försent istället kanske. Ja, det blir nog så.

Aug
27
Postat onsdag den 27/08/2008, 14:06

Ja men vad bra då, då är jag iallafall inne på rätt spår.

personlighett.png
Länk till testet.

Aug
27
Postat onsdag den 27/08/2008, 1:45

Idag blev jag sambo igen! Niklas har nämligen flyttat hit för att bo här tills i December. :D

Så nu blir det att vänja sig av vid grejerna man har gjort som ensamboende. Till exempel gå på toaletten med öppen dörr, äta middag ensam och att inte behöva ta hänsyn till någon på natten.

Imorrn ska vi gå på stan och kolla på lite grejer som vi saknar. Synd att jag är fattig för att CSN inte har lånat mig pengar än. :<
Iiik skola på måndag. Jag längtas inte. Inte ett dugg faktiskt. Kommer bli en väldigt jobbig termin med uppsatsskrivande och med en fristående kurs om IT-säkerhet samtidigt. Blääääääää.

Aug
26
Postat tisdag den 26/08/2008, 1:02

Jag har alltid i alla tider alltid beställt Vesuvio när jag ska äta pizza. För att ingen annan pizza är god nog och för att det är läskigt att pröva något nytt.
Men! Nu har jag upptäckt en ny god pizza. Nämligen pizza med tacoköttfärs och jalapeños på. Om nom nom… :)

Så det åt jag idag.

pizza.jpg

Aug
22
Postat fredag den 22/08/2008, 0:29

Här kommer den efterfrågade och efterlängtade recensionen av Gotland! Tar det dagsvis…

Dag 1 – Torsdag

Klev aptidigt och en pendeltågresa och en bussresa senare tog jag båten från Nynäshamn. Satt i akterssalongen med fönsterplats och båten var mycket fin faktiskt. Båten tar 3h och var inte så spännande så jag sov för det mesta. Såhär såg det ut:

gotland01.jpg gotland02.jpg

Sen kom jag fram till Visbyhamn ca 16.00 och där mötte jag Jonatan och Fredrik och sen David! Det var däremot spännande och lite nervöst hehe! Men kul att träffa de man har ircat med i flera år. :)
Sen tog vi bilen upp till muren och innerstaden. Gick omkring lite där och kollade på husen och utsikten och sånt. Så himla fint! Små gator med kullersten och stenhus. Ser nästan lite ut som Gamla stan i Stockholm. Efter det åt vi pizza och texmex på en resturang mitt i smeten. Så här fint är Visbys innerstad:

gotland03.jpg gotland04.jpg
gotland05.jpg gotland06.jpg
gotland07.jpg gotland08.jpg
Eftersom det var slutet på medeltidsveckan så gick det omkring sånt här folk lite överallt haha. :D

gotland09.jpg gotland010.jpg
Husen var så himla söta därinne! Do need på ett hus där! Men tydligen så kostar de en jäkla massa ;/
gotland011.jpg

Sen på kvällen åkte vi till ett vattenfyllt kalkstensbrott ala Blå Lagunen och badade. :D Det var inte så jäkla varmt, men ändå. Sen åkte vi hem (till Fredrik) och spelade Fifa och Singstar på PS3. \o/ Fifa och Singstar blev det varje kväll jag var där också :D Så kul med folk som faktiskt vågar sjunga!

Dag 2 – Fredag

Idag åkte vi till Fårö, som är en liten ö vid norra Gotland. Där tittar man på raukar. Och åker man till Gotland måste man ju titta på raukar för sjutton! På vägen köpte vi med oss lite mat från mAx och åt den på ett berg i ett ställe som heter Snäck. De hade glömt att skicka med bestick till Fredriks sallad så han fick äta den med händerna haha, det var roligt.

gotland012.jpg gotland131.jpg
Utsikt i Snäck. Väderkvarn vid färjeläget vid Fårö.

Fåröööö och rauksafari:
rauk01.jpg rauk06.jpg
Fredrik på rauk. Gänget vid rauk.

rauk02.jpg rauk05.jpg
David blickar ut över havet. En rauk som ser ut som ett gubbansikte.
rauk03.jpg rauk04.jpg
Jag vid en rauk. Fredrik högt uppe på en rauk. :O

Raukarna i sig var inte så himla spännande direkt, men det var helt klart värt att se dem, för lite coola är de. Sen blev det kinaresturang och Singstar och Fifa som vanligt. Nej justja vi gick ett varv i innerstaden igen också och kollade på medeltidsmarknaden och gick upp i Kruttornet. Köpte även en superhäftig medeltidstamburin för endast 1:- för någon ville bli av med den. :D

gotland015.jpg gotland014.jpg
Utsikt från tornet. Almedalsparken.

gotland016.jpg gotland19.jpg
Muren. Tamburinen.

Dag 3 – Lördag

På Lördagen fyllde Fredriks kompis 20 år så han hade en födeledagsfest ute i Roma som ligger på mitten av Gotland ungefär. Först bjöd han oss (vi var nog en 10 pers) på mat (värsta snällt!) sen hade han hyrt en lokal i byn där festen skulle vara. Så kom det massa folk och så vidare. Hmm..har inte så mycket mer att säga om det mer än att det var roligt! Jo justja, innan festen försökte vi hitta en annan IRC-bekant som bodde/har bott i den där byn men han var inte hemma. Wry. Här är iallafall 2 pics på oss från festen:

gotland023.jpggotland022.jpg
David, Fredrik, Jag, Jonatan. Sen gruppkram (David, Jag, Jonatan). <3

Jo justja, sen sov vi över där i festlokalen, på golvet på liggunderlag. Det var det hårt.

Dag 4 – Söndag

Vi vaknade upp tidigt efter en liten natts sömn på golvet i festlokalen. Sen hjälpte vi till att städa den och ställa i ordning allt som det skulle vara. Sen blev det lite problem! Vi tog oss inte hem för alla hade druckit dagen innan och Fredrik som skulle köra däckade redan vid 12 slaget haha så han var inte alls körduglig. Men som tur var så fick vi skjuts av en snäll kompis till honom. :)

Hmm..sen senare på eftermiddagen så bestämde vi oss för att spela äventyrsminigolf i Knieppbyn, även fast det regnade som fasen. Men först så åkte vill till den där IRC-bekant lägenhet i stan (som vi försökte få tag på dagen innan) men han var inte hemma där heller, så vi lämnade en ”X was here” lapp i hans brevlåda istället. :/ Så då åkte vi för att våldgästa (eller ja på hans jobb) ännu en som hänger i vår IRC-kanal! Han var iallafall där så vi hälsade och sådär. Sen spelade vi minigolf i regnet! Jag förlorade tyvärr… men det var kul ändå trots regnet och förlusten. Jag är inte den som är den.
Har tyvärr inga bra bilder på minigolfen så det får ni vara utan.

Dag 5 – Måndag

Idag var det sista dagen och då var vi jättelessna såklart över att jag skulle åka. :( Men vi lyckades göra massa ändå trots sorgligheten. ;D Jo, först så badade vi på samma kalkstensbrott tillsammans med ännu en annan IRC-bekant (Gentlebent) och han vi våldgästade på jobbet. (Zodi). Eller ja, Zodi och David var badkrukor så de badade inte. Där gick de miste om nånting serrni, för den här gången var det mycket varmare och roligare för vi hade en boll! Wellwell. Sen så övertalade vi en av Fredriks kompisar att spela Lasergame med oss. Och vet ni vad…? JO! Jag vann! \o/ Wehohoho jag är bäst.
Sen så köpte vi med oss kinamat hem och sjöng Singstar osv. Maten kom i roliga kartonger som på film! Det var häftigt tycker jag…

gotland017.jpg gotland018.jpg

gotland020.jpg
Min mat! Notera gaffeln…det var svårt att äta med pinnar. :D


Hm..det var nog allt! Eller inte allt självklart men det viktigaste. Jag hade iallafall jätteroligt de här dagarna och jag hoppas på att kunna åka dit någon fler gång och träffa dem igen. Hela gänget var helt underbart! <3 Och ett stort tack till Fredrik som lät mig bo hos honom!

gotland021.jpg
Gotland får 5 av 5 stjärnor av mig!

Aug
18
Postat måndag den 18/08/2008, 0:59

Nu är det slut på semestern! Nu, efter en månad och tre veckor är jag nu tillbaka i Örebro. Blommorna har överlevt och lägenheten är fin. Dock hade någon fjantig student slängt runt på mina cyklar på gården… oskadda tror jag, men ändå. Varför kan inte folk låta saker som inte är deras vara ifred?

Ska uppdatera om Gotland typ i morrn, med bilder och allt! Blev lite sent eftersom jag mellanlandade i Stockholm ett par dagar efter Gotland. Där har jag slappat och myst med Niklas, men hann även med en dag inne i Stockholm City där vi gick runt lite i affärer och i gamla stan och avslutade med att äta på Jensens Bofhus. Det var himla gott! :)

I morrn får Örebro även besök av självaste lillebror och Nathalie. De ska bo på hotell och grejer, värsta lyxen! Lär bli nått resturangbesök eller så med dem skulle jag tro… sen får vi se vad vi hittar på. :)

Gonatt!

Aug
06
Postat onsdag den 06/08/2008, 19:46

Wäj i morrn åker jag till Gotland ett par dagar för att hälsa på Fredrik och Jonatan (IRC-kompisar) och kanske några till! Himla perfekt att jag fick en digitalkamera (Canon IXUS 80IS) i födelsedagspresent av mamma och pappa :) Ska fota som bara den! Sen fick jag en parfym (Mexx Ice Touch) av Marcus och Nathalie och pengar av släkt m.m. Riktigt nice :) Det där hade inte med Gotland att göra men ändå.

Ses på onsdag!

Aug
03
Postat söndag den 03/08/2008, 23:30

Snart är semestern häruppe slut och jag åker härifrån på Tisdag. Först till Stockholm till Niklas (hua saknat han som fasen!) för att sen på Torsdag åka till Gotland ett par dagar. :) Har tyvärr varit dålig på att uppdatera här men det får jag leva med!

Har hunnit med massa roligt här iallafall. Lite av det:

solamkatt1.jpg

Massa solning så nu är jag iallafall lite brun…

tshirt.jpg

Varit till Sundsvall och handlat lite och sådär med mamma. Köpte bland annat den här jättefina toppen på rea. Oj den köpte jag visst när jag var där med Nathalie någon vecka innan, men ändå.

batutflykt.jpg

Sen har jag, mamma och Marcus varit ute med båten en sån där dag då det var 30 grader utomhus!

battur.jpg

Från båtturen…

solaigen.jpg

Vi åkte till en ö och solade och fikade.

badmcensur.jpg

Jag badade också! Lite censur för det var en pinsam bild och så kul ska vi inte ha det här inte!

Sen har vi haft 50-års kalas för pappa med massa folk! Och firat Nathalie på hennes 18-års dag!

Sen har jag hunnit med att hälsa på mormor, gått på promenader med mamma, sett på film, lekt med kattungen m.m. :)

Och i morrn minsann fyller jag 21 år. \o/