web analytics
Sep
29
Postat måndag den 29/09/2008, 14:30

Blä! Jag har blivit sjuk, igen! Värre sjuk än förra gången också. Nu har jag feber och allting. :(

Men iallafall, jag var och klippte mig i Torsdags! Det blev lite kortare och mer uppklippt än vad jag hade tänkt mig men det blev bra ändå.

loelfrisyr.jpg viqfrisyr3.jpg
frisyr.jpg

Klicka för större bilder.

Sep
22
Postat måndag den 22/09/2008, 0:33

En till sak som jag nyligen har upptäckt är jättegott är Apetina fetaost.
Åh vad gott det är! Man kan ju ha det till maten eller i sallad eller så som jag gillar det bäst; äta det bara som de är. Så najs att ligga i soffan och käka fetaost ur en skål och dricka lite Coca Cola. Egentligen ska det väl vara ost och vin som hör i hop men skitsamma. :D

Lätt godare än chips och godis vissa dagar!

apetina.jpg

Sep
19
Postat fredag den 19/09/2008, 14:52

Jag har kommit på att jag gillar jalapeño jättemycket! Brukar ha det på pizza och i tacos numera. Iallafall så testade jag toast med ost och jalapeños och det var verkligen en hit må jag säga. :)

Så det borde ni testa allihopa.

toast.jpg jalapeno.jpg

Sep
16
Postat tisdag den 16/09/2008, 2:01

Undra vad oddsen är på att jag ska hitta en spricka i skärmen (nej jag har inte tappat den eller dylikt) 3 dagar efter garantitiden tog slut?!

Vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Sep
16
Postat tisdag den 16/09/2008, 1:59

Upptäckte precis en spricka i laptopskärmen. Inte på själva skärmen men i ramen som är runt om. Där nere vid ”gångjärnen”. Illa.

Laptopen överhuvudtaget mår ju inte särskilt bra. DVD-brännaren är ju också paj och den börjar bli väldigt sliten. :( Jag har i och för sig ”bara” haft den i 2 år men jag har ju använt som fasen varje dag också. Hmm… undra när den kommer pajja. Blä! Har verkligen inte lust eller råd med att köpa en ny för 8000kr+ men måste man så måste man. Jag klarar mig ju inte utan direkt. (Nu kommer min kära mamma protestera och säga att jag absolut inte bör lägga så mycket pengar på en dator.) Men! Blir det en ny så blir det en HP iallafall. Så nu kan ni anteckna det.

Sep
08
Postat måndag den 08/09/2008, 0:52

Har fixat dit ett ”1 år sen” script som visar inlägg som jag skrev idag fast för ett år sen. Den ligger här i högerspalten under länkar. Eftersom jag inte bloggar så himla ofta så visas oftast inga inlägg men ändå. Kul grej ba’.

Sep
07
Postat söndag den 07/09/2008, 22:52

Jag sitter här och försöker skriva på min hemtenta som ska vara inne snart.
Men det tar emot. Det är så jäkla tråkigt. Det är nog den tråkigaste tentan jag nånsin haft.
Den handlar om vetenskapsteori och vetenskapsfilosofi och ingår i Informatik C kursen.
Som om inte uppsatsen man ska skriva vore nog, så är det också den här hemtentan som gäller samt en annan inlämningsuppgift senare. :<

Annars har vi idag agerat rörmokare ala Super Mario och rensat vattenlåset i tvättstället i badrummet. Det var riktigt äckligt! O_O Men nu rinner vattnet ner fint så fint. Händig? Jojomän! Nu kan jag både byta proppar, byta lysrör och rensa vattenlås. \o/

Sep
07
Postat söndag den 07/09/2008, 1:07

Nej det blev ingen bio idag för vi orkade inte helt enkelt. Sen var vi på IKEA idag också och jag gjorde nog av med cirkus 400 spänn så det kändes inte så lockande att göra av med ännu mer.

Köpte en läslampa till soffan, ett litet bord i ekfaner som ska stå i hörnet bredvid datorbordet som man kan ha papper och sånt på och en enorm chipsskål.

Var även in på Willys som ligger bredvid och där hittade vi Nacho Cheese dipp! Det finns fasen i mig ingenstans i Örebro annars. Iallafall inte i de 4 närmsta affärerna. Så jag gjorde det som behövde göras, nämligen köpa hela kartongen. :D

Det var det enda jag köpte också så kassörskan såg lite fundersam ut hehe.

dippen.jpg

Sep
04
Postat torsdag den 04/09/2008, 23:43

Det har inte hänt något speciellt de senaste dagarna direkt. Nä. Eller ja, idag fick vi en hemtenta som ska vara klar tills på onsdag nästa vecka. Yaay! Tentor över helgen är alltid lika roliga… ämnet vetenskapsteori är inte så himla intressant heller. Jag hade inte tänkt bli någon forskare. Men vad gör man.

Vi kanske ska gå på bio på lördag iallafall och se på The Dark Knight. Om plånboken tillåter. :)

Sep
02
Postat tisdag den 02/09/2008, 0:12

klant.jpg