web analytics
Okt
23
Postat torsdag den 23/10/2008, 14:14

Åhhhh vi har ju nya grannar sen ett tag nu. Den ena spelar musik JÄMT! Inte på natten men på morgonen och annars när han är ledig, vilket är typ jämt. Det låter asmycket härinne och hela väggarna lixom durrar. Skitstörigt! Man får inte en lugn stund nångång. Förstår inte varför folk tycker om att spela så jävla högt?! Förstår inte att de inte tar någon hänsyn till oss stackars grannar som kanske inte vill höra deras skitbas hela dagarna.

Hoppas våra framtida grannar i Karlstad är bättre.

Okt
22
Postat onsdag den 22/10/2008, 1:04

Nu är biljetterna beställda! Hela vecka 44 blir jag hemma i norr. :)
Det ser jag fram emot massa. Saknar familjen och katterna. Särskilt nu efter pappas sjukdom (som jag har valt att inte skriva så mycket om) så har det blivit ännu viktigare att åka. Tidigare kändes det inte lika viktigt eftersom hemma är ju alltid kvar, men nu vet man ju aldrig.
Hoppas på mysiga filmkvällar med mamma och pappa, kanske sjunga Singstar osv med Nathalie och åka till Birsta med mamma m.m.
Kommer såklart bli trist att vara utan Niklas en vecka men det överlever vi nog.


Idag hade vi personalmöte på jobbet. Mötet var väl lagomt trist som alla andra möten men efter mötet så åkte vi till Karlskoga och lekte på Boda Borg!!
Som ni kanske vet så älskar jag Boda Borg så det var superkul! Efter det så bjöds det på Tacobuffé.
Sen skulle de flesta andra ut på krogen men jag ska ju upp tidigt i morrn och skriva på kontrakt på lägenheten i Karlstad så jag struntade i utgången.Gonatt!

Okt
19
Postat söndag den 19/10/2008, 1:34

Idag tog vi mardrömsbussen (den tar hemskt lång tid och är alltid proppfull) till IKEA för att titta på möbler och annat som vi behöver till den nya lägenheten. :)
Köpte inga stora saker nu men köpte iallafall lite fler tallrikar, två godisskålar (en grön och en lila) och en purpur gardin/draperi.

Sen råkade vi köpa ett Guitar Hero III till Wii med 2 gitarrer med. :D Ih så roligt!

saker.jpg

Okt
16
Postat torsdag den 16/10/2008, 13:57

Igår hade vi inlämning av ännu en argumentationsanalys av en vetenskaplig artikel och jag satt uppe och slet med den jättelänge i går natt.
Idag hade vi opposition på detta, det är typ en träff där man pratar om vad man har gjort och skrivit och så får man ge kommentarer på andras. Obligatisk närvaro. Såklart sover jag lite för länge som vanligt hehe ;) men jag hinner till skolan till klockan 9 då vi började ändå. MEN! Så hittar jag inte lärosalen!
Jag hade skrivit sal P211 i min kalender men väl inne i P-huset så finns inget rum som heter P11?! Så springer jag runt och irrar i minst 10 minuter därinne i P-huset tills det visar sig att det var ju i F huset som vi skulle träffas i! Så jag kom nästan i tid iallafall…

Men till saken! Min rapport blev faktiskt bra ändå trots att det var svårt och tråkigt. Den fick bra kommentarer och läraren tyckte också att den var bra. Så det var skönt och kul att höra (för det gick jättedåligt på förra artikelanalysen). :)


Snart ska man skicka in sitt ämne till C-uppsatsen!!! Jag har inte ens några idéer! Hjälp!

Okt
14
Postat tisdag den 14/10/2008, 1:29

Vi fick en lägenhet! En 2a på 67 kvadrat, 4:e våningen med helinglasad balkong, kaklat badrum, stor klädkammare och betydligt bättre bredband än vad vi har nu också ;) Tapeterna är fula och slitna men de ska bytas ut pronto. Inflyttning 1 januari. Väldigt nära universitetet också men ändå inte mitt i smeten i ghettot.

Shit det blir en flytt till Karlstad ändå! Men det känns jättebra.

huset.jpg

Okt
07
Postat tisdag den 07/10/2008, 18:58

I helgen var jag och Niklas i Karlstad för att kolla läget. :) Niklas ska ju börja plugga där till våren och eftersom jag bara har har vårterminen kvar innan jag är klar med min utbildning så funderar jag på att hänga på och läsa sista kursen där.

Så i helgen har vi bott hos hans morbror och hans fru och varit runt och kollat på de olika områdena och universitetet, som var jättefint och modernt, gått på stan (Wie de har Lagerhaus!), gått på bio (Righteous Kill var inte så bra) och spelat massa Guitar Hero.

Jag gillade Karlstad, det var en fin stad med bättre shoppning än Örebro (även fast Örebro är större) och verkar mysigt i övrigt. Snälla glada personer som lät oss kolla på deras lägenheter också hehe.

Så nu håller vi tummarna för att vi får en lägenhet!