web analytics
Apr
30
Postat torsdag den 30/04/2009, 15:24

För en vecka sen, den 23 April, somnade min pappa in.
Han orkade inte kämpa mot sin cancer mer men han kämpade in i det sista.

Det finns inga ord för hur det känns just nu så jag tänker inte ens försöka. Har inte ens orkat skriva här förrän nu…

pappaochjag.jpg
En två år gammal bild på oss, innan han blev sjuk, på en av våra skoterturer.

I miss you, you now I’ll do,
You are not dead to me,
In my head, you are still there

Vila i frid pappa, vi kommer alltid att sakna dig. <3

Apr
21
Postat tisdag den 21/04/2009, 0:35

Oj jag har ju glömt att publicera inlägget om den fina middagen Niklas överraskade mig med på kvällen när jag kom hem från tåget i onsdags!

När jag kom hem så var han värsta hemlighetsfull och så hade han klätt upp sig fint i skjorta och allt. Sen efter att jag hade duschat och fräschat upp mig lite efter den långa tågresan så visade han in mig i köket där han hade dukat fint och med tända ljus och med en blombukett mitt på bordet hihi. Till mat hade han lagat skink- och fetaost paj fast i små muffinsformar. Jättesöta! Till det serverades massa vitlöksbröd och fetaost. Oh så gott vitlöksbröd är! Hade aldrig ätit det förut.

Han är inte så dum min lilla älskling. :) Hihi.

Apr
17
Postat fredag den 17/04/2009, 23:46

Hej igen! Nu (eller egentligen i onsdags men jag är slö på att skriva) är jag tillbaka i Karlstad igen efter en vecka hemma i norr.
Det har varit trevligt som vanligt, förrutom tågresorna som var långa och försenade men det orkar jag inte skriva om.

Hemma hann jag med väldigt mycket. Inledde med att åka till Kramfors med mamma på Torsdagen och hälsade på mormor och handlade massa stuffs på Dollar. Dollar äger! ^^

På Långfredagen åkte jag till Sundsvall med mamma och Nathalie. Där köpte jag en massa fina grejer så som en skinnjacka, en klänning (!!), en scarf och nya skor.

klaeder.jpg

Sen på Lördagen så följde jag med Nathalie till krogen på Kramm i Kramfors haha. Det var allra första gången jag var där så det var ..intressant. Träffade på Christian och Lina från klassen i högstadiet där, det va roligt! Har ju inte träffat dem sen den där festen vi hade nått halvår efter vi hade slutat 9an. Och en del andra som jag knappt umgåtts med men som tydligen tyckte det var kul att se mig.

jagklanning.jpg
Jag har alltså inte haft klänning på mig sen jag var jätteliten. Inte ens på studenten och skolbalen dissade jag för ett LAN.

Sen på Söndagen så var jag och brorsan och Nathalie på Boda Borg i Torpshammar och lekte runt. Vi tog hela sju (eller var det sex?) stämplar woho! Boda Borg är ju alltid kul.

Måndag och Tisdagen sen var jag bara hemma och umgicks, tog det lugnt och såg på film.

Apr
06
Postat måndag den 06/04/2009, 21:54

Här är (var idag) det strålande vårväder! Har passat på att plocka lite påskris och pynta på balkongen. Vi har köpt bord och stolar dit nu så nu fattas bara en balkongmatta och lite tyg och blommor. Vi invigde den i Lördags genom att sitta och dricka lite öl och snacka skit där tills sent på natten. Då är det vår minsann!

paskbord.jpg
Min balkong 6 April 2009. (Syns inte så bra men det var blå himmel och ingen snö kvar.)

Liten omställning det lär bli när jag kommer hem till Noraström på Onsdag då hehe! Där är det fortfarande massa snö och slaskväder. Blir att plocka fram vinterskorna igen.

snoeh.JPG

Noraström 6 April 2009.

Apr
01
Postat onsdag den 01/04/2009, 22:51

Idag infördes alltså Aprilskämtet IPRED som dessvärre inte är något aprilskämt. :(

Nej man bör inte sluta fildela för det men ja man bör vara försiktigare nu. Iallafall jag tänker till exempel hålla mig borta från öppna torrenttrackers så som TPB och Mininova etc. Publika DC++ hubbar och typ Limewire är också ett big NO NO! (Inte för att jag har använt mig utav sånt på flera år men ändå).
Det tråkiga med den här lagen också är ju att jag tror att de som är amatörer och laddar hem typ Gossip Girl och nått Kent album från TPB är sådana som kommer drabbas i avskräckande syfte. Inte de som fildelar i stor skala för de vet hur man kan dölja sitt IP.

Menmen vi får väl se vad som händer…. :o