web analytics
Jun
30
Postat tisdag den 30/06/2009, 16:34

Halleluja tågen gick som på räls (höhö) igår och blev inte försenade nånting. Skööönt! Dessvärre var det apvarmt och jag satt i en vagn med abnormt många bebisar i.

På vägen hem åt vi på Sibylla. Guu va sjukt länge sen det var sen jag åt en parisare innan det! Varför finns inte Parisare på alla snabbmatsresturanger för?

Senare på kvällen så åkte vi iväg till Norrfällsviken och spelade minigolf :) Jag kom 2a med ett slag efter vinnaren.

Idag har jag bara tagit det lugnt och slappat. Det är varmt men molnigt så det går inget bra att sola tyvärr men i morrn skulle det tydligen bli bättre.

Jun
29
Postat måndag den 29/06/2009, 0:36

Imorrnbitti (nej jag vet inte hur jag ska orka kliva upp klockan 06 som) ska jag åka tåg uppåt igen :) Ser inte fram emot att sitta i ett varmt svettigt trångt tåg (halva tågbiten blir i sånna här skrammeltåg från 40-talet också) hela dagen… menmen vad gör man inte när det inte finns nått annat alternativ? :)

Ska bli intressant att se hur mycket förseningar det blir den här gången…

..sa jag att jag avskyr tåg och att hälften av mina resor har inneburit förseningar so far? -_-

Ses i morrn!

Jun
26
Postat fredag den 26/06/2009, 14:03

Jajjemen det är lika fint här i Karlstad som i resten av Sverige den här veckan. Jag har solat och solat och solat och jobbat lite. Igår premiäråkte vi båtbussarna som finns här. Det är som vanliga bussar fast det är med båt istället, fiffigt värre. Båten tog oss iallafall till Karlstads stadspark där vi kollade runt lite och spelade minigolf. (Det blev lika)
Sen på kvällen åkte vi och spelade kubb med en av Niklas kompisar.

batbuss.jpg minigolf.jpg

Till vänster ser ni båtbussen och till höger ser ni mig som koncentrerar sig hårt på att vinna golfen. (Obs! Nej jag är inte sådär blek som det ser ut på fotot.)

Nu om ett par timmar ska jag åka iväg och jobba till klockan 22. ;/ Imorrn med. Och hela dagen på söndag. :(
Men sen! Då har jag semester i 3,5 veckor som ska spenderas i Noraström. :) Tråkigt nog utan Niklas men han ska ändå bara jobba och sen har vi semester ihop i 2 veckor i augusti.

Jun
20
Postat lördag den 20/06/2009, 0:28

…det blev grillat iallafall!

midsommarmat.jpg

Jun
19
Postat fredag den 19/06/2009, 1:38

Hurra. . .

Jag är ledig. Niklas är ledig. Men vi ska inte göra ett piss ändå.

Skitdag. Skitsommar. Skit allting.

Gonatt.

Ps. Jag (eller ja, alla på jobbet) har fått löneförhöjning! Det är ju bra att nått bra händer nångång iallafall.

Jun
15
Postat måndag den 15/06/2009, 20:22

Polisen sätter in extra resurser för att sätta dit fildelare i Sverige. Hela 15 stycken poliser ska anställas för detta ändamål.

Samtidigt har Sverige flest anmälda våldtäkter i hela Europa och är värdelösa på att fälla förövarna. Barnporrsanmälningar hinns inte med och polisstationer läggs ner pga att det inte finns resurser. Övrig brottslighet så som misshandel och rån ökar också och blir allt grövre och gärningsmännen blir yngre. Även våld bland unga tjejer ökar. Butiks och bankrånen ökar. osvosv.

…så prioriterar polisen att sätta in extra resurser mot…fildelning?!

Visst känns det bra? :)

Jun
05
Postat fredag den 05/06/2009, 23:37

Shi vad tiden springer iväg! Idag tog Marcus och Nathalie studenten! Grattis! :D Hoppas att de har haft en rolig dag och festarnatt ;)

Det här betyder också att jag tog studenten för 3 år sen nu nästan på dagen. Galet.
Jag skulle egentligen ha tagit examen från universitet nu också men så blev det inte eftersom jag har saker som släpar. Tar den till höst istället ;) Inte direkt bråttom när arbetsmarknaden är som den är heller.

Jun
04
Postat torsdag den 04/06/2009, 0:15

Såhär fint blev det med matta på balkongen! Inte lika fancy som trall men det är så himla dyrt och det är himla skönt att slippa den hårda balkongen.

Jag hade ju köpt 3 stycken fina rosa blommor till balkongen förra veckan… Tror ni inte de dog nu när det var såhär varmt de här dagarna? Jorå! Stendöda. Bara att köpa nya, eller plastblommor som mamma tycker men det är så tråkigt.

balkongmmatta2.jpg

Tog äntligen tag i att framkalla alla digitala bilder jag tagit genom åren. Utvalda bilder då givetvis. Hela 436 stycken bilder landade det på! :O
För cirka 300 kronor var det lätt värt. Även fast jag ibland backupar mina bilder från hårddiskarna så känns det ändå bättre att ha dem ”IRL” i album.

framkalla.jpg

Jun
02
Postat tisdag den 02/06/2009, 0:03

Turkost halsband:
halsbandb.jpg

Rosa och vitt armband:
armbandrosa.jpg