web analytics
Jul
31
Postat fredag den 31/07/2009, 19:29

Apotekets reklam för den egna hudvårdsserien Apoliva har blivit föremål för debatt. Facebook-gruppen med namnet ”Jag är rädd för tjejen i Apolivareklamen” har fått över 73.000 medlemmar.
http://www.dn.se/ekonomi/apotekets-reklam-vacker-obehag-1.922344

Haha jag håller med totalt! Reklamen är sjukt obehaglig och hon ser grymt läskig ut när hon går emot en på det där viset.


Annars så är vi just nu i Skövde hos Niklas kusiner. Innan det har vi varit i hans mormor och morfars sommarstuga ute på landet här i närheten och har varit utan internet i ett par dagar. Men det har gått bra ;p Har spelat Yatzy en si sådär 25 gånger :P
I morgon blir det Stockholm ett par dagar med shoppning och sådär.

Jul
25
Postat lördag den 25/07/2009, 22:28

Idag skulle min pappa ha fyllt 51 år.
Han gillade trisslotter så det var oftast det han brukade få (och ville ha) i present. Därför köpte jag 2 stycken trisslotter idag som jag och Niklas ska skrapa åt honom ikväll… tänkte att det får bli en fin ny tradition.
Grattis käre pappsen! Jag hoppas att du har det bra där du är nu. <3

Jul
24
Postat fredag den 24/07/2009, 0:58

Oj nu har jag ännu en gång inte uppdaterat! Nu minns jag inte så jättebra vad jag gjorde exakt när men en kväll var jag och mamma en stund på trubadurafton, vilket kanske inte var en sån höjdare för mig men ändå.  Kvällen innan gick jag och Lilja & Solrunn på bio och såg på nya Harry Potter filmen och åt pizza innan. :) Det var jättelänge sen vi sågs innan det så det var himla kul! Sen åkte jag och mamma och Marcus och Nathalie till Sundsvall en dag och handlade lite… hittade äntligen de ”perfekta knickerserna”. Hmm…justja åt världens godaste kyckling där också. Om nom nom.
Sen såg jag och mamma nyaste Wallander filmen. Kuriren. Den var bra precis som alla andra Wallanderfilmer. :)

Justja! Hann klart med pusslet innan jag åkte också. Jag gillar att lägga pussel. Det är lugnande och trevligt. Synd att jag inte har nån plats att lägga pussel på här…

pusslet.jpg

Vår vita katt är helknasig förresten, såhär brukar hon ligga och sova ibland. Mitt på golvet så hon ser helt död ut. Haha.

vitkattensover.jpg

Jul
17
Postat fredag den 17/07/2009, 1:50

pussel.jpg

Snart färdig! Bara de svåra bitarna kvar hehe >_<

matomnomnom.jpg

Grillade idag. Den här gången med pommes och currysås till. Om nom nom

servettsak.jpg

Här är grejen jag har byggt på som jag nämnde tidigare! En servettsak med en sten som är plockad här i närheten. Tjusigt värre va? ;p Hade inte lust att köpa något nytt fint trä så tog några gamla spillbitar som jag hittade bara. Inte perfekt på nått vis men det funkar.

loppisgrej.jpg

Köpte den här på Erikshjälpen för 10:-, utifall den byggda servettgrejen skulle ha blivit helt sämst. Den var i obehandlat trä först så jag målade den vit. Sen hittade mamma en likadan här hemma så köpet blev ju lite i onödan. ^^

klocka.jpg scarf.jpg

Förra veckan var jag och mamma till Sundsvall. Där köpte jag bland annat detta. :) Eller jag fick klockan i förtidig födelsedagspresent. Tack mamma!
Har varit på jakt efter en fin scarf och nu hittade jag en som passar perfekt till skinnjackan.

Jul
16
Postat torsdag den 16/07/2009, 2:16

Yep, joggade idag igen. Eller jag gick in för att promenera först men sen blev det att jag joggade halva eller nått. 3,4 km.
Det är fortfarande ruskigt jobbigt och tråkigt men himla skönt efter som sagt.
Passade på att hälsa på pappa också med en bukett blåklockor…  :)
Men nu får det nog bli ett uppehåll så man inte sliter ut sig… fast då blir det nog lätt så att jag inte börjar igen. Hmm…

Jul
15
Postat onsdag den 15/07/2009, 0:33

Jag förbättrade mig med 6 kast sen sist och kasten blir mycket bättre nu än sist. :)
Sen har jag joggat idag igen för tredje dagen i rad och tycker mig märka lite förbättring där med faktiskt… även fast det är skitjobbigt och jag har alldelles för lätt för att ge upp och promenera när det blir för jobbigt.

Jul
14
Postat tisdag den 14/07/2009, 2:01

bingo.jpg

Blev ingen vinst men var 2 nummer i från 10000kr!

Såg filmen 17 again ikväll också. Den var överraskande bra. :)

Jul
12
Postat söndag den 12/07/2009, 18:15

Idag spelade vi frisbeegolf tillsammans med Nathalies föräldrar. Den här gången gick det bättre och jag kom på 2:a plats istället för sist som förra gången. :D

Såhär söt kan man vara när man kastar:

jagfrisbee.jpg jagmfrisbee.jpg

Utsikt över Höga Kusten:
bron.jpg utsikt.jpg

……

Igår åt jag och mamma grillat! Liiiiiiiiiiite gott! Tänk om man kunde äta det varje dag.

grillat.jpg
Kyckling med pommes chateau och Niklas goda sås.

Recept för den som är intresserad:
2dl Creme fraiche
1 purjolök
1pkt Apetina ost i bit
Salt och peppar

Riv det vita på purjolöken fint och rör i creme fraichen. Smula ner nästan hela ostbiten och tillsätt salt och peppar. Klart!
Den var väldigt god som dressing i hamburgare också märkte vi idag.

Jul
09
Postat torsdag den 09/07/2009, 0:02

Idag har jag gjort typ ingenting alls. Spelat kort och sett på TV och sov till ~15. Inte helt fel det heller.

Igår var jag och Nathalie på den nya Erikshjälpen affären i Kramfors och självklart på Dollarstore. Jag gillar Dollar jag. Köpte 3 ljuslyktor även fast jag aldrig tänder ljus för det är sjukt obehagligt med levande ljus och eld. Men fina är de! På Erikshjälpen köpte jag en skål och två pocketböcker.

Igår såg jag och mamma en väldigt bra film också som jag har missat att se tidigare på nått vis. Arlington Road hette den och var jättespännande! Så den bör ni se om ni får tag i den. Den är till och med köpt från CDON också! Och så säger de att fildelare aldrig köper film ppppffft. ;)

Jul
07
Postat tisdag den 07/07/2009, 2:31

Idag testade vi den nya frisbeegolfen vid Höga Kusten Bron! Ingen av oss hade spelat det förr (okej jag hade spelat det en gång på idrotten på gymnasiet men då var man ju inte intresserad) så det gick inte sådär himla bra för oss men det var kul. Jag kom sist haha! Råkade slänga fel håll och in i träd då och då. Det är inte så lätt som det ser ut ju!
Absolut en kul variant av golf och billigt var det så det lär bli spel där fler gånger i sommar.

hkbron.jpg
Ville ha en bild på bron och hittade den här fina som Nathalie har tagit.