web analytics
Aug
27
Postat torsdag den 27/08/2009, 0:38

Titta vilken töntig grej jag fick till mitt nya grafikkort. ^_^

luls.jpg

Aug
24
Postat måndag den 24/08/2009, 23:38

och mina trogna 4 läsare!

Nu har jag något förfärligt att berätta… min älskling och bästa vän har gett upp. :( Det är alldelles tyst här nu. Dvs min stationära dator. Hon har mått dåligt ett tag och låtit konstigt då och då men nu har hon alltså gett upp helt. Grafikkortet är väck.
Jobbigt att vara utan stationär dator i flera dagar… men jag har ju min laptop iallafall men det är inte samma sak.

Men! Den bra grejen är att jag har beställt nya datordelar så nu jäklar kommer jag kunna spela mina spel bra och det är en himla uppfräschning motför min gamla som var 4-5 år gammal och helt skruttig. :)
Hoppas jag får grejerna innan helgen…

Aug
24
Postat måndag den 24/08/2009, 0:33

Lustigt. ”Sex miljoner biobesökare och 600 miljoner i inspelade pengar – det går bra för ”Män som hatar kvinnor”.

”Filmen som kostade cirka 50 miljoner har alltså nästan spelat in 12 gånger pengarna – De som har investerat i filmen har fått tillbaka sina pengar flera gånger om, säger Mikael Wallén.”

Tydligen går det att tjäna pengar även fast folk fildelar… :o :o :o

:P

Aug
21
Postat fredag den 21/08/2009, 1:39

Idag var min sista lediga dag på ett tag huhu. Jobbar hela helgen och på måndag börjar skolan igen…
Ska läsa två kurser samtidigt (Tjänster & IT: Elektroniska affärer (C) samt Verksamhetsutveckling med process- och flerpartsperspektiv (C) ). Sen efter ungefär 4 veckor så kommer jag läsa ännu en kurs samtidigt som de där två (Objektorienterad modellering (B) ). Så det lär bli rätt intensiva veckor till och med nångång i Oktober.

Men iallafall! Idag har vi spelat frisbeegolf igen. Det gick lite bättre den här gången men jag blev ändå rätt sur över att det gick så mycket bättre för de andra. Men de är ju killar så de kastar ju hårdare än mig. Fick inga fästingar iallafall…

Sen när jag kom hem så joggade jag ett varv i spåret som är 3,3 km långt. Duktigt!

Sen såg vi på den nya Wallander filmen. ”Tjuven”.  Den var sådär. Visst jag gillar ju Wallander så den var ju bra men den var inte bland de bästa Wallandrarna direkt.

joggarn.jpg

This is me jogging. Ser mest handikappad ut men ni ser ju hur proffsig jag ser ut! Clearly mycket mer proffsig än den där killen som varvade mig 2 ggr.

Aug
15
Postat lördag den 15/08/2009, 23:10

Titta vilken fin blomma jag fick i blombud av Marcus & Nathalie i försenad födelsedagspresent!
(Okej det var ett par dagar sen jag fick den men jag är seg)

blomma.jpg

Aug
09
Postat söndag den 09/08/2009, 22:51

Igår spelade vi frisbeegolf på banan som finns här i Karlstad. Det är 18 hål istället för 9 som på Hornöberget och mycket längre banor. Mer upptrampade också. Jag gillade ändå banorna på Hornö bättre även fast den här banan ska vara bland de bästa i Sverige. Nåväl.
Det var inte min dag så det gick skitkasst (höhö ordvits) så det var inte så himla kul. Sen tog det nästan 3 (!!) timmar att spela också. Lite väääl länge.
Sen fick jag höra idag att en av de som var med oss och spelade fick en fästing! USCH! Fästingar är så himla äckliga! Har kollat noga att inte jag fått nån också.

Efter speladet så åt vi glass och när vi kom hem så gick vi och badade i en sjö i närheten. Vi hade inte varit där tidigare så det var kul att se vad det var för ställe… Dessvärre var det bad ala klippor med hala alger på och inte någon brygga eller strand. Men det går ju det med :) Himla mysigt ställe iallafall. Påminde om öarna i Norafjärden på nått sätt.

Idag däremot var vi till ett ”riktigt” bad med en liiiiten långgrund sandstrand. Det var ett bättre badställe än det andra stället vi var på men också mycket mer folk. Varmt i vattnet var det också så man kunde ligga där bra länge och njuta.

Happ så var det slut på semestern för i år… imorrn börjar jag jobba i 2 veckor och efter det så börjar skolan igen. :(

Aug
06
Postat torsdag den 06/08/2009, 23:06

Idag bakade jag en försenad födelsedagstårta åt mig själv. En vanlig tårta med marsan och hallonsylt i och chokladsmörkräm ovanpå. Trixade tillochmed dit en stjärna av florsocker ^^

Tadaaaa!

tarta.jpg

Aug
06
Postat torsdag den 06/08/2009, 23:00

Först var vi alltså ett par dagar i Skövde i en sommarstuga utan internet! Zomg! Men jag överlevde som sagt. Sen åkte vi vidare därifrån till Niklas föräldrar i Stockholm. Träffade folk, åt grillat typ varje dag och shoppade.
Konstigt nog så köpte jag typ ingenting när vi gick på stan i Stockholm. Iallafall inga kläder. Däremot köpte jag en Morden i Midsomer box (zomg jag köper film!) och ett par Wiispel på rea. Harry Potter here i come haha :D
Jag fyllde ju år när vi var där också så den dagen gick vi på stan heeeela dagen och Niklas klagade faktiskt ingenting otroligt nog. Sen åt vi på kinaresturang när affärerna stängde. Så jäkla gott!

På tåget hem sen så hade vi skittur och fick en hel tågkupé för oss själva även fast vi inte hade bokat någon plats och tåget var smockfullt. Hihi.

Bilder! (Dock blev de konstiga när thumbnailsen skapades så man får klicka för att se dem som de ska se ut.)

sthlm1.jpg
Fint väder hade vi!

fika.jpg
Fika med utsikt över Sergelstorg.

kinamat.jpg
Kinamat på China Wang på Kungsgatan. Gott!

tag.jpg
Åka tåg tåg tåg