web analytics
Jan
25
Postat måndag den 25/01/2010, 0:17

Ja, jag har väl inte gjort något speciellt sen jag skrev sist, hehe. Händer inte mycket numera när jag inte ens går i skolan längre. Yep thats right, jag kan nu titulera mig själv som arbetslös med extrajobb. Heh. Ingen examen heller för att Örebro Universitet är helt jävla värdelöst och har inte ens fått nått betyg på min C-uppsats som jag skrev klart för 9 månader sen. Snabb handläggningstid jo jag tackar ja. I och för sig lämnade jag in några veckor senare än de andra som ni vet men ändå… 9 månader för att examinera en uppsats…

Nog om det! I går blev jag och födelsedagsbarnet Niklas bjudna ner till Göteborg av hans föräldrar som också skulle dit. Boende på hotell och restaurangbesök och allt minsann. Först gick vi två runt i Nordstan och stan en sväng och kikade sen joinade hans syrra och sen mötte vi upp de andra och gjorde i ordning oss och gick ut och åt på ett ställe vid Avenyn. Himla gott var det!
Eftersom jag är så himla kinkig när det mat så trodde jag att det skulle bli pinsamt att äta ute men valde tillslut Vitlöksmarinerad Black Angus entrecote med pommes och chilibearnaise, som var jättegod! Vitchoklad cheesecaken till efterrätt var inte heller äcklig. ;) Om nom nom.

Jag hade inte varit i Göteborg (förrutom på centralstationen och på Liseberg) sen jag var runt 12 år så det najs att se hur det stället såg ut också hehe.
Need på att åka dit fler gånger och shoppa.

Jan
09
Postat lördag den 09/01/2010, 1:09

Ååååå högtalarna på min mobil har gått sönder :(

Garantin går ut på tisdag så det var åtminstone i rättan tid det hände.

Men lite jobbigt att ha min gamla halvt fungerande mobil som backup i 3 veckor…

Ja.

Jan
08
Postat fredag den 08/01/2010, 1:39

Åkte till Sundsvall en sväng på tisdagen och hade en mini JB-reunion med ett gäng kompisar från gymnasiet. Träffar ju inte dem så himla ofta så det var kul. :)
Vi spelade tv-spel och bowlade (jag kom 2:a!) och käkade pizza x2 och gick på bio och såg på Sherlock Holmes. Den var bra men inte sådär shitomgyes bra. Helt klart sevärd hur som helst.
Hmm sen åkte jag hem på onsdagen och spelade Settlers med familjen.

Sen idag åkte jag hem till Karlstad igen. F-y-f-a-s-e-n vilken resa! Jag skulle ha varit framme klockan 16.40 men nu var jag inte framme förrän 19.00 för att tåget från Sundsvall blev försenat så jag missade x2000 därifrån och fick istället åka ett jäkla shitty skrammeltåg från 40-talet.
På toppen av detta så var det två jättejobbiga barn i 10 års åldern som skrek och levde om som fasiken och föräldrarna brydde sig inte ett skit… Jävla mjäkföräldrar.
Självklart skulle de ända till Karlstad och i samma jävla vagn på andra tåget också så jag slapp dem aldrig.

Jaja, jag är framme iallafall.

Såhär varmt var det i Nora när jag åkte i morse:

kallt.jpg

Här i Karlstad är det bara -18 nu \o/

Jan
03
Postat söndag den 03/01/2010, 22:48

Hoho! Idag drog Nathalie med mig ut för att åka längdskidor. Jag hade typ inte åkt det sedan i mellanstadiet vad jag kommer ihåg så det var coolt att skidorna och pjäxorna ens var kvar och passade nästan i storlek.  Jag har väl i och för sig inte växt särskilt mycket sen dess… Det var tillochmed söta klistermärken på skidorna ”Barnens Vasalopp” <– skidtävling på Torromskolan??

Jäklar i mig vad jobbigt det var! Det var ju som värsta träningspasset haha :) De hade inte gjort nått spår vid skolan så vi fick åka på ett skoterspår och det är ju extra jobbigt än om man åker i ett riktigt spår. Gjorde en fin vurpa in i en snödriva utanför grannen också på väg ner för nedförsbacken hihi.

skidor.jpg skidor2.jpg

Jag och Nathalie startklara. | Jag ”in action”.

När jag skulle leta upp mössa/vantar i mösslådan i hallen innan skidturen så ligger minsann min mössa som jag har letat efter hur mycket och länge som helst efter hemma i Karlstad där. Hade ju bett mamma leta här med men det blev visst nån slags missuppfattning eller nått. Trevligt hur som helst. ^^

Jan
03
Postat söndag den 03/01/2010, 22:48

Nej att blogga om saker på rätt dag är inte min grej verkar det som. :D

På nyårsafton var jag hemma med mami och såg på film och skålade med glittercider. ^^ De är ju så himla fina! Betydligt mysigare än förra året då jag jobbade hela natten.
Innan det så åt vi en god middag. Kyckling och potatisgratäng om nom nom.
Hoppas att 2010 blir bättre än 2009! Det borde det bli. Det måste det bli. Det ser ju inte så himla ljust ut just nu när jag är arbetslös och allt men ändå..!

nyar2.jpg nyar.jpg

glittercider.jpg

….

Igår var vi på Modomatch i Övik. Första gången jag var i den nya arenan också. Foppa den jäkeln spelade ju inte som det var sagt men vi hann se han en stund på uppvärmningen innan matchen iallafall hehe. Vann gjorde de ju ändå. :)

modo.jpg mossaa.jpg
Köpte mig en fin Modomössa också :) Den är diskret så jag kan ju ha den till vardags med. Göttans.