web analytics
Apr
29
Postat söndag den 29/04/2012, 21:47

Total träningstid: 345 min
Antal km: 23,02 km

Mycket bra träningsvecka! Har blivit så mycket lättare nu när David också börjat springa med mig nu när vi tränar för stadsloppet och så är det ju så mycket varmare och bättre väder så man kan vara ute.

Denna vecka såg ut såhär:
Mån: Löpning 30 min
Tis: Löpning 35 min
Ons: Löpband och styrketräning 50 min
Tors: Löpning 20 min
Fre: Vilodag!
Lör: Cykling (vi cyklade i stan och letade kontroller samt några i skogen) 60 min
Sön: Orientering (löpning/promenad) 120 min

Jisses vad hurtig jag har blivit om man jämför hur det var för ca två år sen! Då var det cola och datorn som gällde för det mesta. ^_^
Tur att man kan förändras och hitta nya intressen :) Kanske ska skriva ett inlägg om det senare..

Apr
29
Postat söndag den 29/04/2012, 19:22

Idag har jag och David varit ute i skogen och tagit kontrollerer. Vi sprang så mycket vi orkade och hela slingan vi sprang/gick blev hela 1 mil! Allt var inte i skogen såklart utan det var ju några kilometer att ta sig till och från skogen också och diverse cykelvägar runtom.
Soligt och varmt var det också så vissa gånger sprang jag i bara linne. Sommarkänslor!
Det var riktigt skönt i skogen också även fast man hörde motorvägen. Nästan som Norrland ;D

Apr
28
Postat lördag den 28/04/2012, 20:40

image

:)

Apr
24
Postat tisdag den 24/04/2012, 23:15

Det finns ett projekt här i Karlstad som kommunen och en orienteringsklubb brukar ordna varje år som går ut på att man ska hitta stolpar med en kod på lite överallt i stan och i skogen. Det är olika svårighetsgrader så man kan välja om man vill bara ta de lätta i stan eller om man även vill ut i skogen och härja eller både och. Sedan registrerar man koden på en hemsida och så kan man vinna priser. Fast man gör det ju mest för kul och för att komma ut och se alla ställen.
Det håller på ifrån April till Oktober och så är det gratis! Himla bra grej tycker jag.
Hitills har jag och David tagit 4st men vi ska ut och ta fler i helgen. :)

Apr
22
Postat söndag den 22/04/2012, 21:26

Total träningstid: 138 min
Antal km: 15 km

Det blev inte så mycket träning den här veckan, har haft annat att göra och vädret har inte varit det bästa och då blir man opepp.

Men nu har jag ju anmält mig till Vårruset i maj (5 km) och David har köpt löpskor så vi funderar på att anmäla oss till Karlstad stadslopp i juni som är 10km. 10 km! Helt sinnes långt, men man får väl springa så länge man orkar sedan gå resten. Så från och med nu så blir det fokus på löp och konditionsträning fram tills dess. :) Kul att kunna träna ihop också, det har vi inte gjort förut.

Apr
21
Postat lördag den 21/04/2012, 20:05

Outletbutiken Lager 157 öppnade i Karlstad i veckan så vi tänkte åka dit ”en snabbis” idag jag och David.
Heh! Vi blev där typ 2 timmar! Var så mycket folk så man fick stå i kön till provrummen ca 15 minuter och kön till kassan tog ca 45 minuter! Värsta jag varit med om i köväg!
Men vi hade inget annat för oss så vi stod kvar istället för att lämna + vi hade ju hittat så mycket fint.

Jag köpte 2st Bondelid tröjor (300kr/styck), 2 st chinoshorts (150kr/styck), 1 tunn tröja med trekvartsärmar (40kr) och 3 st hipstertrosor (60kr). David köpte 2 shorts han med.
Mycket kläder för pengarna det! Så det var en najs affär, både i klädväg och i prisväg.

Nästa vecka öppnar även Stadium Outlet, det ser jag fram emot ännu mer. :D

Apr
18
Postat onsdag den 18/04/2012, 22:21


Såhär ser det ut! (Inte från min app, jag kör inte sådär många än) :D

Har skaffat mig en app till mobilen för ett tag sen där man ska göra ett antal armhävningar varje dag sen är det meningen att man ska klara ett visst antal man bestämmer i början (jag valde 50st) i rad efter ett antal veckor.
Jag gör dem på knäna nu för att jag är så himla kass på armhävningar. Sen kanske man kan göra riktigt på tårna senare.

Vet inte om det funkar men känner att jag har blivit bättre och klarar fel i rad utan att bli trött så det är ju bra.
Försökte mig på nått sånt här en gång förut också men då hade jag ingen app utan bara en hemsida och då glömde jag bort det efter ett tag.

Så den här appen rekommenderar jag! Även fast man kanske inte kommer klara 50 eller 100 i rad efteråt så har man ju ändå gjort massa armhävningar på vägen och blivit bättre än vad man var innan.
Det tar ju bara ca 5-10 minuter att genomföra varje/varannan dag också så man kan ju inte skylla på att man inte har tid.

Den här kör jag med till min Android telefon men det finns även liknande till iPhone vet jag. :)

Apr
17
Postat tisdag den 17/04/2012, 16:44

image

Yey snön är borta igen! :)

Apr
17
Postat tisdag den 17/04/2012, 9:36

image

Jäklar vad det snöar! Fick en chock i morse. Det har ju varit hyfsat vårväder och ganska varmt här länge nu. Hoppas det smälter bort fort igen…

Apr
15
Postat söndag den 15/04/2012, 19:39

Total träningstid: 290 min
Antal km: 11,82 km

Blev massa blandat den här veckan men ganska korta pass, men lite träning är ju bättre än ingen träning helt klart. Skrev med Paintball för det var ju nästan som ett träningspass, döjobbigt att smyga omkring så länge och hålla i ett ganska tungt vapen. Har fortfarande träningsvärk efter det.

Sen blev det lite styrka, löpning både ute och inne, hemmacore och en sväng på crosstrainern. Idag skulle jag egentligen ut och springa en runda men när jag kom ut så regnade det! Så det var bara att vända om och byta om för gymträning istället. Men gu va tråkigt det är att springa på löpband nu när man har börjat vänja sig vid att springa ute. Menmen så kan det gå!