web analytics
Jun
30
Postat lördag den 30/06/2012, 19:54

Den här dagen har varit ganska dålig faktiskt. Först gick vi på stan en sväng för David skulle klippa sig och då var det ganska så fint väder faktiskt så trodde att vi skulle kunna sola en sväng sen men när vi hade bytt om och packat filtar etc och gick ut så hade det kommit fullt med mörka moln och det var inte alls så varmt och soligt längre så fick vända hem.

Efter att bitterheten lagt sig lite så bestämde vi oss för att cykla till Skåre igen för att plocka lite fler stolpar. När vi var där sist i Maj så var det strålande sol och varmt, det var nog den sommaren som vi fick, för idag så var det kallt och så började det såklart regna när vi var därborta också.
Hur som helst så var det kul att cykla en sväng och ta stolpar iallafall men hade gärna velat ha sol. Men har gett upp det där nu och lagt undan de flesta av mina sommarkläder, det ska regna nu till veckan och även på Gotland när vi ska dit och säkert resten av sommaren också. SMHI skriver att ”det finns inget högtryck i sikte” och att Juli inte ser lovande ut. Kul.

Vi var och åt på O’learys efteråt. Jag åt en hamburgare med pommes och bea. Jätteonyttigt men det skiter jag i. Gott som fasen!

Jun
28
Postat torsdag den 28/06/2012, 22:14

I morrn jobbar jag sista dagen innan jag har semster nästa vecka. Dock så jobbar jag 4 st dagar vecka 28 så räknar inte detta som min riktiga semester förrän då.
Eller ja det är klart det är min riktiga semester nu också men kommer ju kännas bättre vecka 28 när jag vet att jag har 3 veckor i rad sen.

Vädret ser faktiskt ut att vilja samarbeta lite ändå trots allt, men man vet ju aldrig med vädret. Det ska regna 25 mm på torsdag det låter inte så trevligt, då ska jag vara inne och pussla eller nåt. (Eller kanske gå ut ändå i mina nya fina stövlar?) Ska bli skönt med ett par dagar där jag inte ska göra något planerat alls. Bara sova, träna och pyssla med sånt jag känner för.

Ska ju även till Gotland en sväng snart och där kommer det ju förhoppningsvis vara finväder. Vi ska på Loobfest dvs en släktfest med Davids släkt som jag inte har träffat än så det ska bli spännande! Undra vad jag ska ha på mig…

Jun
28
Postat torsdag den 28/06/2012, 21:45

Har äntligen fått hem boken jag beställde som varit slut i lager i flera månader. Kul att lära mig mer om träning, tips på nya övningar och vilka exakta muskler som tränas med vilka övningar osv.
Jättebra illustrerat och många övningar. Kanon bok. Har sen tidigare den här boken och den är bra den med men tror nog den här är snäppet bättre har jag hört.

Jun
27
Postat onsdag den 27/06/2012, 20:49

Idag köpte jag vad som förmodligen kommer bli sommarens mest användbara skor. Eller ”skor” more like stövlar.
Så trött på att bli så blöt om fötterna på väg till/hem från jobbet/gymmet (har regnställ på kroppen men tygskor på fötterna inte så smart) så när jag hittade dessa på Din Sko så var det inte mycket att tänka på. Tycker faktiskt de ser okej ut för att vara gummistövlar också haha. Fanns även i svart och rött.

Jun
26
Postat tisdag den 26/06/2012, 13:33

Åhh jag är så trött och ARG på det här vädret!! Det är ju helt sjukt hur dåligt det är och har varit hela ”sommaren”. Kallt och regnigt.
Ironiskt nog så tyckte jag att förra sommaren var hemskt dålig och det bara regnade och regnade, iallafall här i Karlstad och nu verkar det ju som att denna sommar blir ännu värre.

Man har ju sett fram emot sommaren hela året och under de jobbiga kalla snöiga vinterdagarna har man tänkt ”snart så är det sommar” och härdat ut. Men så kommer det ingen sommar. Vafan?
Vill ju sola, bada, åka inlines, springa, ha sommarkläder, åka båtbuss, spela minigolf, åka på utflykter, äta mjukglass och allt annat kul man gör när det är sommar och fint väder. :(
Nej istället så är det kallt och jag går runt i mina vinterkläder fortfarande.

Visst det är en bit kvar av sommaren kvar säger ni nu. Ja men bara 1,5 månad sen är det ju höst igen. Sen är det vinter! Yey.
Hade ju velat göra saker med David här innan min semester men nu har vi inte kunnat göra någonting kul alls så det känns riktigt riktigt tråkigt.

Jun
25
Postat måndag den 25/06/2012, 22:39

Nytt magnetlack! Opposites Attract heter det och ser ut såhär. Har använt den magnet som följer med. Blev himla fint tycker jag, fint med grönt.
Är det inte sommar ute får man skapa sommar inne(?) nä men fin och somrig färg (fast kanske ganska höstig också när jag tänker efter den är ju ganska mörk) med cool effekt.
Mina fingrar ser otäckt röda ut på bilden ser jag haha bortse från det.

Jun
25
Postat måndag den 25/06/2012, 21:42


(Blir inga bra pics i dåligt ljus! Är ganska ljuslila)

Åh mitt nyaste träningslinne är så fint! Brukar inte gilla när det är märkestryck över hela egentligen men det här var gjort på sånt fint sätt och färgen är awesome.
På tal om saker jag gillar så gillar jag min lugg också :D Den är så fin! Kul att det blev så bra (var ju lite av en chansning att klippa).
Invigde det på gymmet idag när jag körde rygg och bröstpass. Testade att lägga på 2kg i latsdragen (sitta och dra stång ner till hakan) till 32 kg och det gick jättebra! Kul när man ökar :)

Jun
24
Postat söndag den 24/06/2012, 23:33

Total träningstid: 372 min (6h 12min)
Antal km: 23,06 km

Mycket styrketräning har det blivit den här veckan! Har haft lite ont och träningsvärk i benen så har inte kunnat springa så mycket som jag önskat. Gjorde ett försök i tisdags och igår men kände nästan direkt att det här kommer inte gå så bra så fick bli lugna joggingpass med promenad inslag istället.
Även premiär på inlines har det ju blivit, kul med mer variation i träningen.

Viktmässigt har det inte hänt så mycket, blev ju en hel del ätande i midsommar också hehe, men har trots allt minskat 1 cm i mått över magen, rumpan och midjan. Kul att det går åt rätt håll :)
Glott en hel del Biggest Loser i veckan också som jag tycker ger bra motivation, gu va de är duktiga allihopa!

Nu till veckan ska ju det dåliga vädret fortsätta hörde jag med massa regn så några löpturer blir nog för mycket att hoppas på… men vi får väl se.

Jun
24
Postat söndag den 24/06/2012, 17:48

Min nya favoritdryck! Så himla gott med iskall apelsinjuice med fruktkött :)
Tyvärr inte så himla nyttigt, speciellt inte för tänderna, men försöker iallafall köpa så naturlig juice som möjligt. Tropicanas tycker jag är allra bäst men tyvärr rätt dyr.

Jun
23
Postat lördag den 23/06/2012, 21:03

Gjorde min första tur på inlines för i år ikväll! Vet inte riktigt varför jag inte åkt tidigare… har väl inte varit väder och så har jag satsat på löpningen antar jag. Inte för att man inte kan göra båda men.. så vet inte riktigt varför. Nåja bättre sent än aldrig! Det var jättehärligt :) Skulle bara åka ”en sväng” men blev ändå 8 kilometer. Tiden gick verkligen jättefort.
Så nu när de är framtagna och premiärturen gjord så kommer det bli mer. Funderar på att ta med dem till Nora när jag ska dit men de är ganska så tunga, hoppas de får plats i packningen.