web analytics
Nov
24
Postat söndag den 24/11/2013, 21:18

rosa

Det känns som den här hösten motarbetar mig :P Hade feber i onsdags så har inte vågat träna nått förrän idag fastän jag mått bra. Körde rygg och axlar idag men det gick sådär, kände mig seg och tung i kroppen när jag kämpade mig igenom latsdrag, rodd, rygglyft, lyft åt sidan med hantlar och axelpress. Menmen, det fixar sig när jag är helt på banan igen. Gillar verkligen Drop of Mindfulness sportbhn, så fin detalj med axelbanden. :)

Hann med ett besök på nyöppnade XXL Sport i onsdags också :) Kul att de äntligen öppnat. Tyvärr var jag för febrig och yr för att uppskatta besöket och köpte inget men det lär nog bli ett återbesök senare.

Nov
19
Postat tisdag den 19/11/2013, 22:24

Nej jag har inte mycket att skriva..jobbar, tränar och sover på repeat. Körde benpass idag woho, det gick rätt bra. Min nya favoritövning för ben är utfallsgång med hantlar, tar bra tycker jag. Dock blir man lite störd ibland på folk. Ville köra knäböj men stången/ställningen som är bäst för det (litet gym, finns bara ett) var upptaget av en man som körde bänkpress som inte använde den utan stod och pratade med sin kompis bredvid det istället. Det gick ett par minuter så gick jag dit och frågade om jag kunde ta den men då fick jag till svar att han fortfarande använde den. Jaha men använd den då?! Så tänkte jag att jag tar det sen istället och gjorde andra övningar. Men sen 45 minuter senare så var han fortfarande inte klar?! Fyrtiofem minuter bänkpress?! Han tog ju i och för sig 15 minuter pratpaus mellan seten men vafan. Så respektlöst!! Speciellt när jag efterfrågat den också så kunde han väl fasen skyndat sig och pratat efter passet. Så det blev ingen knäböj med stång idag för mig. Folk…

Nov
15
Postat fredag den 15/11/2013, 21:26

fredag15v

Kom iväg rätt sent till gymmet, receptionen var stängd men man kommer in ändå med kortet, dock måste man förnya det varje år hos vaktmästaren i huset (gymmet ligger i ett företagshus) vilket jag anade att det snart var dags för men inte kommit mig för. Såklart så var i dagarna för nu kom jag inte in! Stor suck på att ha bytt om, cyklat dit, laddat för gym och inte ens komma in. Såklart var det ingen annan där som kunde släppa in mig heller så det var bara att cykla hem igen. Bah. Eftersom jag hade bytt om och var laddad för träning så körde jag ett litet kort gympass hemma istället, det gick ju det med. Nu blir det väl inget gym i helgen heller tänker jag… för receptionen stänger redan kl 12.30 på helgen och så tidigt orkar jag aldrig gå dit. Får bli löpning istället kanske…
Mina hantlar köpte jag på Rusta och de är helt okej tycker jag. Skulle vilja köpa ett till paket för att få fler 1kgs plattor bara.

Nov
14
Postat torsdag den 14/11/2013, 23:49

IMG_0270

Oj vad länge sen det var jag skrev här nu :p Har inte så mycket att säga direkt. Men har kommit igång med träningen igen tycker jag nog så det är najs. Måste dock skärpa mig på att komma iväg i tid efter jobbet. Den här veckan har jag fastnat framför datorn när jag kommit hem så att jag inte kommit iväg förrän runt 19 tiden och då blir det ju inte mat förrän 20-21 vilket är i senaste laget. Idag körde jag ben och mage för en gångsskull. Spaghettiben redan nu så det bådar inte gott för den kommande träningsvärken :| iiik!

Nov
11
Postat måndag den 11/11/2013, 22:20

IMG_2425
Woho utegymmet i stan är äntligen klart! Eller nästan klart, tror det kanske blir något mer där på den där plattan, annars vet jag inte vad den är till för. Det ligger helt perfekt till på den där lilla ön som jag brukar springa runt sommartid. Lite trist att de blev färdiga med det såhär sent på året men hinner kanske använda det ett par gånger innan snön kommer iallafall :) Ska bli kul att testa det med alla roliga grejer så som armgång m.m. Idag tänkte jag köra spinning men orkade inte så avbokade det och körde rygg och axlar på gymmet istället. Skulle dock behöva röra på mig mer efter den här roliga helgen som inneburit massa mumsande på mat och godis hehe! Menmen det hinns med det också så småningom.

Nov
06
Postat onsdag den 06/11/2013, 22:52

IMG_90394
Det känns lite bättre nu. Inte kommit igång som förut än men på väg iallafall. Gick ganska så bra idag, kände mig ganska stark. Speciellt när killen bredvid mig körde med lättare vikter än mig he he. Han kanske var skadad eller sådär men ändååå tänker ändå glädjas haha. I helgen blir det ingen träning för mamsen kommer hit <3 Det ska bli kul! Får ta nya tag nästa vecka.

Nov
04
Postat måndag den 04/11/2013, 21:57

IMG_06945
Gammal bild men jag ser ju likadan ut :P

Idag har jag en ganska dålig dag rent motivationsmässigt, eller inte bara idag, det har varit så ett tag. Tycker inte att jag märker några resultat längre. Jämför mig med andra, vilket man inte ska göra, och känner mig superkass. Behöver en ny-start på något vis, kanske nya övningar, annan kost eller nåt. Svårt! Har även varit slö på att träna som jag brukar, det har blivit färre pass för att jag inte haft lust eller så har jag varit skada (sträckning i nacken). Hoppas på att komma igång på riktigt igen och få tillbaka glöden.

Nov
01
Postat fredag den 01/11/2013, 18:03

Idag jobbade jag som många andra halvdag, skönt! Slappade i soffan hemma ett tag sen släpade (ja släpade) jag mig ut på en löprunda. Det var länge sen jag sprang nu, sist var lunchlöprundan jag tog för ett par veckor sen och den här veckan har jag haft ett par dagars ofrivillig vila pga sträckningen i nacken. Ca fem kilometer, min vanliga runda, på ca trettio minuter blev det, kanske ännu längre tid. Jag sprang ganska sakta och gick på ett par ställen också. Snacka om att konditionen snabbt blir dålig! Menmen det var skönt med lite icke-prestationskrävande lunkande i höstluften. Välkommen november! Nu är det inte långt kvar till jul. Jul <3 I helgen ska jag och David ha skräckfilms-filmkväll och käka massa onyttigheter och må gott. Det ser jag fram emot!