web analytics
Feb
28
Postat fredag den 28/02/2014, 22:37

piff

Har längtats hur länge som helst och den här dagen har verkligen gått ut segt som helst men nu har vi äntligen nycklarna till nya läggan! Piffade upp köksluckorna lite med nya handtag från IKEA. Snacka om att små detaljer gör skillnad, hela köket ser verkligen mycket finare ut nu. De nya till höger och de gamla fula till vänster. Gillar inte färgen på luckorna men det funkar, vi ska ju inte bo där förevigt och det är ingen bostadsrätt så ingen mening att ändra. Hur som helst så tror jag att vi kommer trivas jättebra. I morrn ska vi fortsätta småflytta lite grejer och göra en sväng till Elgiganten osv.

Feb
27
Postat torsdag den 27/02/2014, 21:20

27022014

Hej! En kul grej hände på gymmet idag efter mitt bröst och tricepspass (vilken träningsvärk jag lär ha i triceps morrn, bra kontakt!). Två kvinnor som kört endel grupp-pass samtidigt som mig förut när jag höll på med sånt satt i omklädningsrummet när jag kom. Jo så helt plötsligt så säger en av dem till mig att hon tycker att det ser ut som om jag gått ner mycket i vikt sen sist vi sågs, att det synts att jag tränat. Kul! Verkligen behövligt att höra en dag som denna också då jag känt mig väldigt pluffsig och haft dålig samvete över att jag slarvat så mycket på sistone. Kul med folk som vågar ge komplimanger till främlingar sådär :)

Feb
26
Postat onsdag den 26/02/2014, 23:40

Det går hittills bra ;P Undra hur det blir i helgen med mello och grejer bara, blir nog lite fusk. Sista helgen i den här lägenheten innan flytt, det får man ju faktiskt fira lite. Får nycklarna till den nya på fredag. Längtasssss! Även fast vi inte flyttar förrän nästa vecka så är det kul att få gå in och kika överallt på riktigt och planera.

Hur som helst, idag sprang jag en sväng på löpbandet på gymmet. Intervaller för annars avlider jag av tråkighet, det är ju verkligen så att tiden aldrig går så sakta som när man springer på löpband. Det känns lättare att hantera om man räknar tex 0,5-1kms intervaller istället för att bara springa planlöst. Borde springa ute men känner inte riktigt för det när det är så mörkt och jäkligt ute, det får vänta lite tills våren kommer på riktigt. 5 kilometer blev det iallafall, inte speciellt roligt alls men skönt när det var klart ;)

Feb
25
Postat tisdag den 25/02/2014, 22:16

frys

Flyttar äntligen nästa vecka. Det ska bli SÅ skönt! Även fast vi trivts bra här också så känns det kul med något nytt och fram för allt större. En mycket bra sak med den nya lägenheten är att den har stor kyl och frys! Ser fram emot att göra massa storkok med nyttiga och bra matlådor. Tänk vad skönt att kunna ett litet lager så att man inte alltid behöver pussla och tänka på matlådor. Lovely.

Har de senaste veckorna haft en liten svacka. Har dekat ner mig massor med onyttigheter, inte bara på helgen utan även på vardagarna. Nån Ben&Jerrys hit och nån pizza och chipspåse dit. Men nu är det slut med det känner jag, usch, det är ju egentligen inte värt det. Så total uppryckning från och med igår.

Feb
21
Postat fredag den 21/02/2014, 17:18

nano

Nu är det exakt en månad kvar vi hämtar hem honom, vår fina fina Heliga Birma kille. <3 Vi ska döpa honom till Nano. Åh vad vi längtar!

Feb
19
Postat onsdag den 19/02/2014, 23:07

Inga pics tyvärr, gymmet är heeeeeeeeeeeelt överbefolkat (jättetråkigt) nuförtiden :S så vågar inte dra några selfies då ;P

Jo, hur gick de då? Hade första PT-passet igår som sagt, sen ska vi träffas varje tisdag i tre veckor till. Jättetrevlig och rar tjej så det var toppen. Hon hade gjort ett program åt mig som jag ska följa och nu första halvtimmespasset så gick vi igenom tekniken på ett par övningar som jag känner att jag behöver stöttning i. Bland annat knäböj och marklyft och ett par nya övningar som jag aldrig gjort förut. Jättebra att få tips och ha någon som kan och kan rätta en när man gör fel, för det gjorde jag mest hela tiden ha ha. Men nu jäklar ska jag nog våga mig på att höja mig även i dessa övningar.

Idag tränade jag ensam efter programmet, ben och mage stod på schemat. Kände direkt att det var kul med ett nytt program, annars blir det lätt att jag gör samma saker hela tiden och det tröttar man ju faktiskt på. Nästa gång vi ses ska vi ”köra igång på riktigt” vad det nu blir, spännande spännnade.

Feb
16
Postat söndag den 16/02/2014, 21:48

1602

Phuh! Länge sen jag sprang nu så kände att det var dags. Idag har vi bland annat slängt massa skräp och scoutat diskmaskin så vi kom iväg till gymmet rätt sent. Jag hade bestämt mig för att inte styrketräna idag utan bara springa och bränna lite fett ;) Känner mig pluffsig pågrund av mycket godsaker och lite cardio så ska försöka slänga in fler sånna här pass framöver. Gick bra, var rätt skönt, iallafall när jag var klar ;) Körde intervaller. Det blir så himla trist annars :P Man måste lixom foka på kilometrar eller halvkilometrar och leka med farten för att ta sig igenom det. En sak jag tycker är läskigt med löpband är att jag är rädd att jag ska kliva snett eller utanför bandet och ramla när det går fort, blir lixom vingligt om ni förstår vad jag menar så brukar få hålla igen farten pågrund av det.

Feb
11
Postat tisdag den 11/02/2014, 22:10

Innan jul vann jag ett par PT-timmar på en tävling på gymmet men sen har jag glömt/inte haft tid att boka in det så det blev inte förrän idag. Så idag träffade jag tränarn och gick igenom vad vi ska göra av de här timmarna. Gav henne rätt så fria händer men vi kom överrens om att dela upp det i halvtimmar och så vill jag ha genomgång/coachning i knäböj och marklyft för det är jag så kass på. Sen får vi se vad hon hittar på åt mig. Nästa tisdag är första träffen. Ska bli spännande och se vad det kommer ge :-)
Min dröm PT hade helt klart varit Jillian Michaels eller Bob Harper från Biggest Loser… tänk vilken träning man hade fått.

jillian

Feb
09
Postat söndag den 09/02/2014, 18:18

bord
Vi flyttar ju snart så jag har börjat planera lite för vad vi behöver köpa, så som ett nytt köksbord. Idag har vi ju inget, vi äter alltid vid tvn. Lär vi ju fortsätta göra sen med men då har vi ju iallafall möjligheten att äta vid ett propert bord. Kan inte bestämma mig för vilket dock! Har fastnat vid ett vitt bord med bordskiva i massivt ek från EM… det vore fint med endera helvita stolar till eller vita stolar med eksits som på bilden. Det är dock rätt så dyrt… Eller ska vi nöja oss med ett billigt vitt bord från IKEA med ett par vita stolar till? Eller ska man ha klädda stolar? Det är ju fint, men väldigt opraktiskt. Åh vad svårt! Kommer ju inte ihåg hur det ser ut i det nya köket heller så bestämmer nog inte förrän man kan gå in och kolla och klura på plats, men det är ju kul att spana :)

Feb
08
Postat lördag den 08/02/2014, 21:29

boomie

bb802

Jo skrev ju tidigare att vi skulle på en liten roadtrip idag. Till Skövde bar det av för att hälsa på denna underbart söta kattpojke! Vi har tingat honom så någon vecka efter flytten i Mars så hämtar vi hem honom. Visst är han helt underbart söt?! Vi längtar såååå mycket <3