web analytics
Nov
27
Postat fredag den 27/11/2015, 21:10

klatterjulia

Vi lever och mår bra. Jag behövde ta en liten bloggpaus och andas lite. Det är tråkigt när det blir som en press att jag måste blogga och uppdatera, så ska det ju inte kännas. Inte för att jag har så många läsare (och de jag hade är väl borta nu haha) men det har varit för mig själv som jag känt pressen och nu har man ju inte direkt så mycket tid till sånt här så det blev en som en stor sten. Så tog en paus och prioriterade annat ett tag.

Vad har hänt sen sist tro…? En hel del skulle jag tro :)
Bland annat har ju lillfia tagit sina första steg! Stort! 9 månader och 2 veckor så tog hon sina små första steg utan att hålla i sig i något. Efter det så var det precis som att hon bah ”jaha det var det det” för det blev inget mer. Trodde att hon skulle gå mer och mer men nej hon nöjer sig med att gå 2-3 små steg sen sätta sig ner och krypa istället. Det går väl fortare så hehe. Jag gick inte förrän jag var över 1 år men David gick redan vid 11 månader så vi får väl se när det lossnar.

Sen har vi börjat på Babysim en gång i veckan. Jätteroligt tycker både jag och hon. Roligast är att plaska som man vill i vattnet och ”simma” omkring. Att bli tvingad att flyta på rygg eller försöka dyka är inte nån höjdare däremot. Jag skulle tycka det vore häftigt med ett dyk men hon är inte alls intresserad så det blir nog inget med det. Vi har anmält henne till fortsättningskursen som börjar i Januari också så då får David gå med henne. Mysig aktivitet att gå på och bra att hon blir vattenvan. Och att vi föräldrar blir det också. Det var ganska läskigt i början tyckte jag. Tänk om man skulle tappa henne lixom :o

Hon börjar förstå mer och mer också. Vet bland annat vart lampan, näsan och fisken (kakeldekor vid skötbordet) är om man frågar och hon kan säga ”mamma” ”pappa” ”däh” (där) och ”gåkegå” (varsågod). Trycka ner bollar i hål och stapla klossar är två andra nya skills. Man blir ju så löjligt stolt för varje liten grej hon klarar. Lilla stjärnan min :)