web analytics
Jun
28
Postat tisdag den 28/06/2016, 22:17

IMG_20160628_202343

Jag är så nöjd med vår joggingvagn Thule Urban Glide, den är verkligen värd varenda krona! Den rullar lätt och är lätt att springa med. Och framförallt är den rolig att springa med. Roligare att springa med Julia i den än att springa själv. Dels är det kul att Julia är med och pekar på saker och dels så får man något att koncentrera sig på och då känner man inte lika lätt hur jobbigt det är ;) Ett annat plus är att man får med sig saker så som vattenflaska, nycklar, mobil, extra tröja och vad man nu vill ha med sig på ett enkelt sätt. Uj vad jag ska springa i sommar på semestern :)

Jun
10
Postat fredag den 10/06/2016, 0:19

sallads

Snöade in på sallad för ett tag sen och upptäckte hur mycket godare det är att göra en ”riktig sallad” med bladsallad istället för isberg och dressing gjord av olivolja, balsamvinäger och kryddor samt lite roligare ingredienser än bara gurka och tomat.

Gott med stekt bacon, avocado och stekt sparris, lök och paprika i till exempel. Har inte gillat avocado speciellt mycket förut, tycker inte det är så gott med guacamole i tacos men i sallad såhär är det mums. Sen hittade jag ett jättegott recept på fisksoppa med shiratakinudlar som var smarrigt här.

Jun
04
Postat lördag den 04/06/2016, 11:41

LRG_DSC00523

Åh om bara ett par dagar så blir lillhjärtat 17 månader. Tänk, snart 1,5 år! Stora tjejen!
Hon går och springer obehindrat, gillar att klättra, babblar massor och kan säga ca 30 ord redan och har börjat sätta ihop 2-3 ord nyligen så som ”Hej mamma” eller ”där är nalle”. Förstår ännu fler ord och kan peka om man frågar, så häftigt hur de lär sig. Älskar att dansa till musik och roligaste leken är att bli jagad, bygga med Duplo och rada upp figurer på en rad på ett bord. Vill helst gå vara utomhus och leka nu när det inte är otäck snö ute. Åka rutchkana, klättra, gunga, gräva i sanden och sparka boll tex. Har inte kommit på att man kan äta sanden än som tur är haha. När hon vill gå ut så säger hon ”gacka” (jacka) och hämtar sin jacka och sina skor och vill att vi ska sätta på henne dem. Vaknar runt 7, sover 1h vid lunch och somnar för natten runt 19-20 men det har varit strul med detta den senaste tiden med sena nattningar och ett par uppvak…zz. Är ingen storätare längre utan har inte tid att sitta och äta, vill hellre göra något annat så småäter hellre ofta. Har inte lärt sig att äta med sked själv ännu men tränar :) Pottan är hon inte heller intresserad av. Hallå sitta still? Tråkigt!

Nu har jag bara några veckor kvar till semester sen ska jag vara hemma med henne (och David) tills hon börjar förskolan, ser fram emot en fantastisk sommar med världens bästa tjej!