web analytics
Feb
02
Postat måndag den 02/02/2015, 0:55

IMG_5733
Utan att visa för mycket… så här ser jag ut där det är som värst :( Det är värst på låren och benen. Sen har jag även utslag på armarna, rumpan och nedre magen än så länge.
Har varit till vårdcentralen idag igen och bönat om någon mer medicin för jag står inte ut på nätterna. I natt sov jag 2 timmar bara på hela natten även fast Julia slog rekord och sov FEM timmar i sträck. Fick till och med väcka henne för att amma för mina bröst höll på att sprängas hehe. Jag tror hon blir trött av Tavegylen jag äter kanske. Hur som helst så ville doktorn inte göra något mer men jag hade läst på nätet att kortisontabletterna Betapred ofta hjälper så jag bad om det. Fick en engångsdos på 12 tabletter upplösta i vatten som jag tog där. Efter ett par timmar så blev det faktiskt lite bättre! Svullnaden och det röda på eksemen gick ner och jag tänkte att shit nu försvinner de nog! … men inte då. Gick och lade mig och sov ett par timmar och när jag vaknade så hade det blivit värre igen :( Fans jävla skit! Fattar ingenting, har bytt alla sängkläder nu igen och gjort rent runt sängen och bytt kuddar ifall det är något i sovrummet jag reagerar på. När jag googlar på Betapred så hittar jag ingen träff på att det inte hjälper utan bara tvärtom så det är så konstigt allting.

Blir så rädd att det ska vara ”kronisk urtikaria” dvs att man får leva med det. Kan ju inte ta sömntabletter pga Julia heller. Även rädd att jag blivit allergisk mot katterna, då vet jag inte vad jag gör, vill inte tänka på det. Aldrig fått eksem av mina andra allergier (pollen, äpplen, nötter) men nu är ju hormonerna helt knas så man vet ju inte.

Nu ska jag försöka sova en stund utan att klia ihjäl mig… Wish me luck!

Kommentarer

Mikaela den 2 februari, 2015, 09:55

Fy fasen din stackare! Ser helt förskräckligt kliande ut! Hoppas verkligen det ger sig snart! När Gabriel fick urtikaria läste jag att det kan komma och gå i en vecka ungefär efter en reaktion och det gjorde det nog i fem dagar kanske (inte så illa som ditt dock) så hoppas det iaf går över inom en vecka så du inte ska ha det så längre. Lider med dig! Kram


Yrsa den 2 februari, 2015, 17:58

Herregud!!! Alltså jag lider med dig!
Har du provat kylbalsam för klådan? Den enda kortisonen som hjälper för mig är den absolut starkaste kortisonsalvan som heter dermovate som är receptbelagd. Fy tusan hoppas verkligen det går över snart!


victoria den 3 februari, 2015, 20:59

Mikaela: Tack! ja det är hemskt :( har haft det i en vecka nu… ska till en ny doktor imorrn, hoppas på att hon kan skicka remiss till hudläkare.


victoria den 3 februari, 2015, 21:01

Yrsa: Tack för tipset! Testade kylbalsam inatt och det hjälpte endel :) och duschar kallt innan jag går och lägger mig så ibland hinner jag somna innan jag börja klia. Samt sover med vantar på haha. Ah ska höra med doktorn om den imorrn, den jag har nu heter Elocon och hjälper litegrann.


Yrsa den 3 februari, 2015, 23:36

Elocon för mig funkar 👎 om du jämför med dermovate men det är säkert individuellt också.. lycka till!


Daniel den 28 november, 2015, 12:45

Hej!
Hur har det gått med utslagen?
Fått reda på vad det är?
Har dom försvunnit ännu?


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: