web analytics
Feb
15
Postat söndag den 15/02/2015, 17:49

julia15022

Åh jag är så nöjd med kameran jag köpte! Det blir jättefina bilder (trots att jag inte är något proffs) :) Tur att jag vågade köpa den, det är guld värt att ha fina bilder för framtiden. Använder mest det extra objektivet jag köpte för jag tycker det blir bäst bilder med det än det som följde med. Nackdelen är att det är så inzoomat (fast 50mm) så man behöver stå en bit ifrån för att kunna ta bilderna… så nu suktar jag efter ett objektiv som heter Canon EF-S 17-55/2,8 IS USM men det kostar 7000kr(!!!) så det blir det inget med haha, men drömma går ju.

Kommentarer

Yrsa den 16 februari, 2015, 00:19

Så kul med systemkamera, känns som bilderna blir bra hur man än gör :D Sen att motivet är så gulligt gör ju en hel del såklart ;)


Cissi den 16 februari, 2015, 13:24

Ja objektiv är sjukt dyra. Kul att du gillar kameran iaf ;D Jag ska köpa ny kamera snart med, en fullformat med ett bra objektiv (mina nuvarande objektiv är alla typ de billigaste) och det nya objektivet kostar nästan 15 000 nytt… Men det kommer vara så värt varenda krona :D


victoria den 18 februari, 2015, 15:45

Yrsa: Ja precis :D det gör ju endel ;)
Cissi: Oj!! jäklar det var inte billigt du! fast du har ju det som ett intresse också..det har inte jag och då känns det lite svårare att motivera kostnaden hehe men vi får se…. ;)


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: