web analytics
Feb
18
Postat onsdag den 18/02/2015, 14:42

leapss

Julia har sovit kortare och oroligt de senaste dagarna. Hon har börjat fäkta med händerna och fötterna under natten och även under/efter amningen på nätterna. Hon gråter inte men hon väcker ju sig själv när hon slår sig själv i ansiktet och även mig när hon slår mig på brösten eftersom vi samsover. Hon är även lite mer grinig och klängig på dagarna (halleluja för bärselen), vill tutta oftare och kräver mer uppmärksamhet. Så gick in i appen och ja det verkar vara utvecklingssprång på G…

Wonder weeks heter appen, intressant att läsa om de olika sprången och vad som sker i utvecklingen hos bebisen. De som gjort appen har även skrivit en bok som finns översatt till svenska som jag lånat på bibblan förra veckan där man kan läsa ännu mer. Efter det här språnget så kommer hon bli ännu mer medveten om omgivningen och kanske tex upptäcka sina händer, hålla upp huvudet bättre, röra huvudet mot ljud m.m.

Man ska tydligen räkna från BF eftersom de utvecklas i magen också så därför står det att Julia är 7 veckor när hon egentligen är 6 veckor.

Kommentarer

Cissi den 18 februari, 2015, 20:55

Häftig app, ska lätt skaffa en sån oxå när vi får barn :P kram :D


Cathrin den 18 februari, 2015, 22:42

Tokigt att de skriver "he" i texten. Engelskan borde också ha ett könsneutralt pronomen. :)


victoria den 21 februari, 2015, 19:25

Cathrin: Ja faktiskt :) kanske kommer framöver!


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: