web analytics
Feb
19
Postat torsdag den 19/02/2015, 22:36

vagnjulia
Hihi Julia har upptäckt att vagnmobilen är kul att kolla på :) Så kul att se hennes framsteg, vilken skillnad det är på henne nu och när hon var nyfödd alltså. Nu är hon så mycket mer medveten och kollar på saker. Saker som är mest intressanta just nu är: Fiskarna på väggen vid skötbordet, träd-tavlan i vardagsrummet och de blommiga sängkläderna i sängen. Dags att ta fram babygymmet snart kanske?

vadretidag
Idag har det inte varit något kul väder direkt som ni ser på stämningsbilden jag tog.. inte igår heller för då regnade det. Idag regnade det inte men det blåste jättemycket istället så kunde inte gå vid vattnet som jag ville utan fick ta en konstig väg genom stan istället. Hade pulsklockan på mig vilket statistiknörden i mig älskar och jag får mina ”pass” loggade. Gick 3 km med genomsnittstakten 12,46 min/km (man stannar ju massa för att kolla till Julia också), högsta puls var 136 och brände 243 kalorier. Heja heja! Hoppas på bättre väder imorgon så jag kan gå längre :)

Kommentarer

Cissi den 20 februari, 2015, 09:53

Haha inte dålig träning att dra barnvagn direkt :D Och Julia är så himla fin :)


Yrsa den 20 februari, 2015, 11:55

Gud vad fort det går! Vi har inte köpt babygym och sånt för jag tänker att det kommer dröja innan det blir intressant. Men hos din dam går det undan minsann :))


Mamma den 24 februari, 2015, 10:07

Du glömde att hon gillar kolla på lapparna på kyl och frys, helst pizzamatsedel. Jag tror att katterna kommer att gilla babygymmet också, det ska bli kul att höra hur det går :)


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: