web analytics
Feb
20
Postat fredag den 20/02/2015, 11:59

juilia2002

Min lilla fotomodell hihi. Fast det är så mycket lättare att fånga leenden med mobilen än så länge för man måste sätta sitt ansikte framför hennes för att få fram dem och det är lite svårt när man har systemkameran i handen. Tycker den här prickiga bodyn från Nextdirect så himla fin! Färgglad men inte too much. Funderar på att beställa en i större storlek också… Älskar Nextdirect när det gäller kläder, skulle kunna beställa allting haha. Det är så farligt när det är så billigt för ”många bäckar små” och så vips är man uppe i 500 spänn… fast man får ju mycket för pengarna och det är så kul med barnkläder.. åh!

Kommentarer

Julias Mormor den 24 februari, 2015, 10:02

Sötnosen!


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: