web analytics
Feb
20
Postat fredag den 20/02/2015, 17:42

promenixen
Jorusåatteh idag blev det minsann en svettig promenad på 5 km! Det tog nästan exakt en timme. Gick till Mariebergsskogen och genom den och det kändes i backarna vill jag lova. Det är ganska så tungt att rulla en barnvagn i uppförsbackarna faktiskt. Skulle behöva titta över om jag har någon varm träningsjacka som passar för tjockvinterjackan är för varm… men det är svårt det här för man vill ju inte åka på någon mjölkstockning heller så det är ganska risky att klä sig kallare. Hm. Sen upptäckte jag att mina fötter har blivit större under graviditeten, gympaskorna kändes en halv storlek för trånga :/ Har INTE lust att köpa nya skor! Hoppas fötterna går till sig. Hur som helst så var det en go promenad såhär innan helgen och allt mofflande av chips till mellon som det innebär :)
Ett skarpt öga kan förresten spotta en vattenflaska och banan i vagnen, mycket bra att ha med sig på promenad kan jag lova er.

Kommentarer

Mikaela den 21 februari, 2015, 22:30

Jag höll på att svettas ihjäl första månaderna jag ammade och är en varm person i grunden. Så löste "varma" höstdagar genom att ha linnen o antingen ha tunn jacka uppknäppt eller utan jacka men hade bröstvärmare för tuttarnas skull. Inte så sexigt men fyllde sin funktion :) tror jag köpte på apoteket.


Mamma den 24 februari, 2015, 10:02

Bra jobbat!! Hoppas du hittar lösning med jacka och bröstvärmare, kan behövas även under våren om det blåser.


Cissi den 25 februari, 2015, 00:09

Duktig du :D


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: