web analytics
Feb
24
Postat tisdag den 24/02/2015, 21:40

skorna
Köpte nya springskor ändå… kom på att jag inte kan gå omkring i för små skor i väntan på att fötterna kanske återgår till sin normala storlek igen för det är obekvämt och det kommer förmodligen inte ens hända. Läste lite om det och det är supervanligt att man får större fötter permanent efter en graviditet. Surt men man kan ju ha värre problem! Köpte Asics GT-2000 som jag alltid gör och jag kan inte bestämma mig för ifall årets färg är sjukt ful eller rätt cool. Kanske både och? Gillar inte rött och orange egentligen.

Idag gick jag 5 kms rundan igen, härligt och flåsigt vissa delar. Trist att vädret är så sjukt tråkigt bara?! Regnigt och blött och grått. Hoppas det blir blått vårväder igen snart. Inte bara en promenad blev det heller utan jag lyckades till och med träna core utefter Olgas träningspass i min bok också tjoho. Kände efter om jag har någon magmuskeldelning (vilket var jättesvårt att känna för jag har så mycket fläsk) och det verkar som att jag bara har en pytteliten delning på ett finger knappt. En delning på 1-2 fingrar är tydligen normalt så det tackar vi för. Kul att ha kommit i gång med träningen igen :) Nu i veckan ska jag och David gå till ett ”nytt” gym i stan och höra om priser och provträning etc för vi funderar på att byta till det gymmet. Vore kul med en nystart på ett nytt gym istället för att gå till det gamla sunkiga.

Imorrn ska jag på efterkontroll hos barnmorskan, äntligen! Ska bli spännande och höra om allt är normalt. Det borde vara det för jag känner mig som vanligt igen men man vet ju aldrig.

Kommentarer

Yrsa den 24 februari, 2015, 22:16

Kul! Vilket gym ska ni till? Jag tänkte byta men blir nog kvar på sats trots allt mest pga sats mini :))


Cissi den 25 februari, 2015, 00:08

Snygga skor ju! Läckra färger :D kram


victoria den 26 februari, 2015, 00:04

Yrsa: Optimal träning vid jobbet tänkte vi. Det ligger så bra till och verkar fräscht. Är på Livskraft nu och är SÅ less på deras sunkiga lokaler och utrustning…
Cissi: Tack! Ja de växer faktiskt :D börjar tycka de är snygga med. kram!


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: