web analytics
Feb
25
Postat onsdag den 25/02/2015, 22:49

IMG_1630
Tjoho såhär glada är vi över att allt var bra på efterkontrollen! ;)

Idag var jag på efterkontroll hos barnmorskan som jag gick hos när jag var gravid. Allt var bra! Allt har läkt ihop fint och inga tendenser till framfall eller annat otäckt. Skönt! Ska bara fortsätta med knipövningar för att bli ännu starkare, man ska ju egentligen aldrig sluta göra dem men det är ju viktigast såhär efter en förlossning. Vi pratade även igenom förlossningen litegrann men eftersom jag redan pratat igenom den med barnmorskan på förlossningen så gick vi igenom det lite fort bara. Hon försökte peppa mig på att en eventuell nästa förlossning kommer gå fortare och lättare och ja det får man ju verkligen hoppas på! Fick även väga mig. Det har jag ju redan gjort hemma också så det var väl ingen överraskning men jag har iallafall gått ner 12 kilo hitills och har 10 kg kvar till startvikt. Vikten tycker jag dock inte att man ska hänga upp sig på, det är viktigare med en stark kropp. Det sägs ju att kilona rasar när man ammar och det verkar stämma so far, går fortfarande ner i vikt utan att göra så mycket. Visst har ju börjat promenera men det började jag ju med nyligen.

PUPPP utslagen pratade vi också om och de är tyvärr fortfarande kvar till viss del. Jag har ätit kortisontabletter varje dag i två veckor men de slutade jag med i lördags och så smörjer jag mig med en ny kortisonkräm två gånger om dagen. Efter att ha börjat med tabletterna och den nya krämen så försvann alla utslag efter någon vecka så de syns inte men tyvärr så kliar det fortfarande på vissa ställen. Det är dock mer uthärdligt och jag ligger inte och kliar sönder mig på nätterna längre. Dock så tycker jag att det har blivit lite värre nu när jag slutat med tabletterna så får se vad doktorn säger i morrn när han ska ringa för sånt här uppföljningssamtal… kan ju inte äta kortison förevigt heller…

Kommentarer

Cissi den 28 februari, 2015, 12:36

Usch, hoppas de försvinner snart! Var samma för min väninna, hon gick upp massor under graviditeten men allt typ bara rann av henne efter att vår gudson föddes :) kram


Mamma den 3 mars, 2015, 10:30

Hoppas verkligen att de försvinner snart!


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: