web analytics
Mar
02
Postat måndag den 02/03/2015, 20:38

IMG_20150228_181115
Haha titta så proffsigt det ser ut ;)
Jo, jag har ju trånat efter det här objektivet (Canon EF-S 17-55mm f/2,8 IS USM) ett tag sen jag insåg att mitt 55mm objektiv är för inzoomat men jag tyckte det var för dyrt så jag köpte en extern blixt istället. Blixten funkar jättebra, det blir jättefina bilder när man kan vinkla den upp i taket så det blir ett mjukare ljus än vad det blir med den inbyggda. Blir jättefina bilder på katterna också när man använder den och jag fotar ju mest inomhus så det var ett väldigt bra och användbart köp. I helgen så hade min lillebror med sig sin Canon-kamera och efter att ha testat min blixt så blev han sugen på en han med. Då hade vi sån tur att Nathalie hittade en annons där en kille här i Karlstad sålde samma blixt som jag hade köpt samt OBJEKTIVET med stort O ovan som jag trånat efter!! till ett pris som gjorde att jag inte kunde låta bli. Så vi åkte dit i fredags och så köpte de blixten och jag köpte objektivet hihi.

huh7uhu
Ny väska fick det bli med så alla grejer får plats. Jag har visst gått från ”ska bara fota Julia lite” till att bli lite fotointresserad… nä men jag tycker det är så värt det att kunna ta fina bilder och så är det ju roligt att fota nu än när jag hade min gamla kompaktkamera. Men nu får det vara nog, nu får det räcka med fotogrejer.

Kommentarer

Cissi den 3 mars, 2015, 22:30

Vad kul :D Är lätt att fastna, hehe :)))


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: