web analytics
Mar
05
Postat torsdag den 05/03/2015, 23:44

tenk

promenix

Oj, idag blev det verkligen en långpromenad kan man säga. Jag hade inte alls tänkt det men när jag var ute på min lilla 3 kms runda så mötte jag två ur föräldragruppen som var ute på promenad så jag hängde på dem och vips hade vi gått 7 kilometer! Sen skiljdes vi åt och jag smet in på vårdcentralen för att ta blodprov för att kolla blodvärdet (skulle ha gjort det på efterkontrollen men labbet var stängt så jag skulle göra det en annan dag men har glömt bort det tills nu). Det hade ju gått sin lilla tid sen senaste amningen och lillan som sovit så gott i vagnen hela rundan vaknade upp när jag tog blodprovet och var jätteledsen och hungrig så fick ju lov att amma där. I vanliga fall har BVC som är i samma byggnad ett mysigt amningsrum men just idag var BVC stängt pga utbildning, typiskt! Så fick leta reda på en soffa i ett väntrum på MVC istället. Såklart hade jag ju inga amningskläder på mig överhuvudtaget heller, en sportbh och linne/tröja utan amningsfunktion. Kul. Men jag löste det faktiskt smidigt med hjälp av amningsponchon så Julia fick sin mat :) Sen spydde hon förvisso ner sig själv, mig samt soffan och golvet i väntrummet efteråt men det är en annan femma ;)

Kommentarer

Cissi den 6 mars, 2015, 23:22

Hurtig du :D Tur amningsponchos finns oxå :o Kram på dig!


Mamma den 7 mars, 2015, 09:51

Bra gjort! Både med promenad och lösningen med amningen :)


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: