web analytics
Mar
15
Postat söndag den 15/03/2015, 22:40

Vilken bra helg vi har haft :) Även fast jag är hemma hela dagarna och inte jobbar så längtar jag ändå efter helgerna. För då är ju David hemma med oss och det gillar vi ju såklart, det bästa är ju när hela familjen är tillsammans. Började dock lördagen med lite egentid hos frisören. Väldigt efterlängtat, mitt hår var riktigt risigt och luggen var så lång så jag har fått ha haft den uppsatt med hårspänne ända sen förlossningen i princip. Gjorde om luggen till en snedlugg istället för den raka jag hade innan och det blev riktigt bra tycker jag. Nöjd!

Eftersom det var hyfsat fint och soligt väder (lite blåsigt och kallare än tidigare i veckan men ändå blå himmel och sol) så gick vi ut på en promenad. Vi gick runt tre timmar i lugn takt och pratade om allt möjligt. Köpte varsin glass längs vägen gjorde vi med. En riktigt härlig promenad var det, älskar såna här dagar!

Sen på kvällen så premiärgrillade vi på balkongen. Kött hade vi tänkt men det fanns inget bra på ICA så det blev hamburgare haha. Så färska hamburgare med pommes till. Inte riktigt vad vi hade tänkt men det var gott det med. Kvällen avslutades såklart med finalen av Mello! Vi båda gillar att kolla på Mello och följer varje deltävling noga så det här var ju såklart helgens höjdpunkt. Tyvärr vann inte den låten jag hejjade på men men det var väldigt väntat vem som skulle vinna…

Idag söndag har vi inte gjort särskilt mycket. Fick en fin sovmorgon då David tog Julia så jag kunde få sova ett par timmar i en tom säng på morgonen. Helt underbart var det. Tänk att kunna ligga som man vill, kunna ha täcket helt uppdraget till öronen och sova tvärs över sängen, underbart! Hoppas vi kan få Julia att sova i egen säng snart så jag får uppleva det där varje dag sen… Hur som helst sen när jag vaknade så ställde vi i ordning balkongmöblerna och städade lite härhemma sen var dagen slut och det vankades Farmen och ett bad för lilltjejen.

IMAG4303
Tadaa snedlugg!

IMG_3349

IMG_3398

IMG_3383

IMG_3417

Kommentarer

Cissi den 16 mars, 2015, 14:33

Verkar som en supermysig helg ni haft :D kram :D


Mamma den 17 mars, 2015, 19:18

Mysigt! och fint att ni verkar ha uppskattat allt ni gjorde och upplevde. "Mindfullness" Kramar


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: