web analytics
Mar
16
Postat måndag den 16/03/2015, 22:27

IMG_3292
Såhär glad var hon inte i morse.

Huga den här morgonen var inget rolig. Julia sov jättebra i natt men i morse så vaknade hon och började storgråta på en gång vilket hon inte brukar göra annars utan brukar vara en glad tjej på morgonen annars. Tog upp henne men hon gick inte att trösta. Erbjöd bröstet för det var ett par timmar sen hon hade ätit men det ville hon inte heller. Gick omkring med henne i famnen en stund för det brukar alltid hjälpa men hon lugnade sig inte. Till slut så lugnade hon sig så jag lade ner henne igen i sängen men då blev hon orolig igen och låg och vred på sig och det såg ut som om hon hade magknip och började gråta igen. Lillgumman! Eftersom hon inte ville äta och var så otröstlig så att jag inte kände igen henne samt nybörjare som man är så ringde jag 1177 för att rådfråga. Hade en tid på BVC ett par timmar senare sen tidigare så de tyckte jag skulle avvakta tills dess om det inte blev värre och så försöka massera mer (det hade jag redan provat). Under tiden jag pratade med dem så satt jag med henne upprätt i famnen och skumpade i sängen och under samtalet så lugnade hon sig igen och somnade i min famn. Lät henne då sova en stund sen väckte jag henne och försökte få henne att äta vilket hon då gjorde vilket var jätteskönt. Sen efter hon hade ätit klart så la hon av några riktiga brakare och det rasslade till så det var nog magknip hon hade. Huga, kände mig så hjälplös när hon hade så ont och var besvärad. Tur att det bara var magknip och inget annat otäckt.

Höll sen på att försova oss till BVC besöket vid lunchtid men vi hann som tur var efter en liten jogg med vagnen, phuh! Allt var bra med vår lilla knubbis som ligger stadigt en bra bit över medelkurvan. Två månader och 9 dagar: 5535g, 57,5cm och 41,5 i huvudmått.

Kommentarer

Mamma den 17 mars, 2015, 19:13

Tur att det gick bra till slut och klokt att ringa och fundera med sjukvårdsrådgivningen. Hon ser nöjd ut på fotot :) Hon är så fin!


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: