web analytics
Mar
17
Postat tisdag den 17/03/2015, 21:11

IMG_3817

Tjoho! I natt sov Julia i sin spjälsäng för första gången. Inte hela natten men ”första passet” iallafall och det är ju en bra början. Tre och en halv timmes underbar sömn fick jag där jag kunde ligga och vrida mig som jag ville och ha täcket upp till öronen. Det är såklart jättemysigt att sova med henne bredvid sig också men man blir väldigt låst som sagt. Det går inte att ändra sovställning alls och man kan bara ha täcket halvt uppdraget över kroppen för att inte det ska råka åka över henne så hon kvävs.

IMG_2819

Eftersom hon inte klarar av att somna själv så ammade jag henne i vår säng först så hon somnade och då lyfte jag över henne i sin spjälsäng som står bredvid vår säng. Hon brukar sällan sova ensam längre än en typ tjugo minuter om man har tur så trodde aldrig hon skulle sova såhär länge! Vågar inte tro att det kommer bli någon vana än men man kan ju hoppas. Efter att hon hade vaknat i natt och ville äta så lyfte jag över henne till vår säng bredvid mig och så fick hon sova där resten av natten. Jag orkade inte hålla mig vaken medans hon åt och så tänkte jag att det kanske är bättre att börja introducera spjälsängen lite i taget och inte rycka ifrån henne allt det trygga på en gång.

Kommentarer

Cissi den 18 mars, 2015, 23:16

Åh vad skönt det måste varit :) Vet själv hur det är när sambon lägger sig halvt över en så man inte kan röra sig typ, haha xD omöjligt att sova då ju. Hoppas att det håller i sig :) kram


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: