web analytics
Mar
18
Postat onsdag den 18/03/2015, 15:59

IMG_3459n

Jag tar tillbaka det jag skrev förut om att hon inte kunde slå på dem medvetet, det gör hon visst det. Dock kan hon nog inte bestämma ”jag ska slå på den röda” utan det blir nog där det blir men metvetet är det för hon börjar fäkta mot dem direkt när man sätter henne där. Stora tjejen :) Som ni ser så är den väldigt populär, hon sitter och babblar och ”skrattar” (utan ljud) åt leksakerna. Jag gillar att den är i trä och inte i plast också. Bra köp.

Babygymmet är också populärt. Där ligger hon också och babblar och skrattar åt leksakerna som hänger ner, speciellt när man slår på dem åt henne så de låter. Hon är lite för kort för att nå att slå på dem själv så än så länge är babysittern mer populär.

Kommentarer

Cissi den 18 mars, 2015, 23:16

Haha, lyckligt barn or what? :P Så himla söt oxå, man vill ju bara krama om henne :D


Yrsa den 19 mars, 2015, 23:35

En sån måste jag kolla efter! Är såld på saker i trä! :D Vi har samma sitter men ingen båge till ännu!


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: