web analytics
Mar
27
Postat fredag den 27/03/2015, 18:01

IMAG4565
Igår var det premiär för oss på babyrytmik i domkyrkan. Tänkte först strunta i det för att det var sånt pissigt väder… det var snöblandat regn och blåste jättemycket, men jag ryckte upp mig och gick ändå. Jättenöjd med det nya regnskyddet från Tullsa förresten. Det är sååå mycket bättre än det där skräpet från Emmaljunga som följde med vagnen. Sitter bättre och vattnet går inte igenom som det gjorde med det gamla.

IMAG4563
Såhär satt/låg man då, i en ring på mattor i kyrkans församlingslokal. Tyvärr var det bara en till bebis där den här gången… hoppas det blir fler nästa vecka. Kan ju vara så att det var så få pga vädret kanske. Trodde att Julia kanske skulle vara grinig för att hon hade inte sovit så mycket innan och är dessutom inne i tredje tillväxtfasen men det gick jättebra. Hon verkade uppskatta det tror jag för hon var så nöjd så och kollade storögt omkring. Vi satt på mattorna och sjöng lite olika sånger och gjorde rörelser till och i slutet så stod vi upp och dansade med barnen. Kul att lära sig lite nya sånger :) Efteråt så fick man äta sopplunch där om man ville men då var Julia så trött så hon behövde få sova så vi gick hem. Toppen att sånt här finns! och helt gratis dessutom.

Kommentarer

Cissi den 28 mars, 2015, 01:13

Vad mysigt :) Ja vädret är ju inte de bästa, hoppas våren kommer på riktigt snart. kram!


Yrsa den 28 mars, 2015, 07:21

Vi får gå ihop när vår lilla kikat ut och växt till sig lite :D


victoria den 30 mars, 2015, 23:37

Cissi: Verkligen!! det här vädret är apa :P
Yrsa: Ja det tycker jag :D


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: