web analytics
Mar
30
Postat måndag den 30/03/2015, 22:24

IMAG4610
I helgen som var så var det äntligen dags för barnmässan här i Karlstad. Det är en stor mässa med massor av utställare och föreläsare och riktar sig till barn (föräldrar) och gravida. Det var ungefär som jag förväntat mig och maaaaaassor av folk. Syns inte riktigt på bilden men det var folk och barnvagnar överallt. Trångt trångt. Utställarna bestod av både stora kända och små okända företag och sålde bland annat kläder, inredning och babyprodukter m.m. Vi tyckte iallafall att det var en kul utflykt trots att det var lite väl mycket folk för att man skulle orka vara där en längre stund.

IMG_3773
Fick med mig en hel del grejer hem. Både saker jag köpt och som man fick i goodiebagsen. Mest nöjd över pyjamasen och bodyn med Babblarna på :) Vi upptäckte för ett tag sen att Julia gillar dem så det var lite kul. Sen köpte jag två filtar och en ”Umami tasteteaser” som är en grej med hål i som man stoppar i mat i och så får bebisen suga på den så de inte får i sig bitar. Den hade jag tänkt köpa innan så det var ju bra att den fanns att köpa där till bra mässpris. Tidningen ViFöräldrar var där och hade ett bra specialerbjudande för en prenumeration och så fick man ett bäddset, mascara från Makeupstore och någon bodybuttergrej på köpet så det slog jag ju till på också eftersom jag brukar prenumerera på den om min prenumeration hade just gått ut.

IMG_3790

Kommentarer

Cissi den 31 mars, 2015, 21:36

Haha, gillar Julia dem oxå :) Vår gudson älskade dem när han var yngre, så man kan låten utantill nu.. xD kram


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: