web analytics
Mar
31
Postat tisdag den 31/03/2015, 21:51

IMG_3923

IMG_3934

Det är så kul att se utvecklingen Julia gör nu :) Sen igår har hon börjat babbla och göra ljud jättemycket. Hon har gjort det lite tidigare också med paus under utvecklings/gnällfasen hon hade nyligen men nu är det tillbaka igen fast mycket mycket mer. Hon gör det verkligen heeeela tiden nu när hon är vaken. Både när man pratar med henne men även när hon ligger själv. Jättegulligt!

Hon har alltid att hatat att ligga på mage och inte alls velat nackträna på det viset. När man lagt henne på mage så har hon börjat gråta direkt och ville inte alls lyfta huvudet så man fick plocka upp henne ganska så fort så hon inte krävdes. Så har det varit ända sen hon var nyfödd. Men nu har det hänt något för nu har hon börjat acceptera magläge korta stunder och kämpar med att hålla huvudet uppe. Hon orkar inte hålla det så jättehögt och länge ännu men det kommer mer och mer märker vi. Duktig tjej :)

Kommentarer

Mamma den 8 april, 2015, 21:35

Oj! Vad duktig hon har blivit :) Hon verkar tycka det är kul att titta på allt på mattan. Ser ut att fastna för det som har "ögon" som den där rödsvarta myran på översta bilden. Det gjorde du också när du var liten :)


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: