web analytics
Apr
02
Postat torsdag den 02/04/2015, 22:28

IMG_20150321_194603

När mamma var här för två veckor sen så var hon barnvakt en kväll så jag och David kunde gå ut och äta på restaurang bara vi två. Det var jättekul att få komma ut och klä upp sig lite istället för att hasa runt i de nedkräkta myskläderna jag oftast har på mig hemma annars haha. Det kändes väldigt märkligt att gå ner på stan utan en barnvagn, väldigt tomt. Nervöst var det också såklart! Det var första gången jag var ifrån Julia mer än en timme och första gången hon var ensam utan mig eller David. Men visste ju att hon hade det super hemma med mamma/mormor så det släppte ganska fort ändå. Vi testade en ny restaurang, eller ny och ny den var tydligen inte så ny men vi hade inte sett den förut, jag tog oxfilépasta och citron cheesecake till efterrätt. Supersmarrigt båda två :) När vi kom sen så hade Julia somnat i mormors famn <3 så det gick ingen nöd på henne inte. Härlig kväll och jag tror det är viktigt att man får komma ut och göra saker på tumanhand ibland när man har barn, för det tar endel på krafterna med barn och man får inte direkt någon tid att sitta prata ostört så ofta.

Kommentarer

Cissi den 4 april, 2015, 13:48

Vad mysigt! Ja, fasen vad konstigt det måste ha känts att ha varit utan henne för första gången sådär. Vi satt barnvakt åt vår gudson oxå en gång så att de kunde komma bort och de sa exakt samma sak när de kom hem :D kram


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: