web analytics
Apr
07
Postat tisdag den 07/04/2015, 21:58

IMG_3987

Tänk att den här sötaste gogumman blev hela tre månader idag! Stora tjejen ;) Tiden går verkligen jättefort. Lilla tjejen som sover hela nätterna förutom när hon äter var tredje till fjärde timme, ler ofta speciellt när man sjunger, börjar bli stadig i nacken när hon sitter upp och tränar på att hålla upp det i liggande. Favoritplatsen är skötbordet där det är kul att ligga och kolla och skratta åt fiskarna och ringarna i taket. Favoritlåten är ”Blinka lilla stjärna” och favoritleksaken är musen i babygymmet. De här månaderna med dig har varit de mest energikrävande men bästa månaderna i mitt liv, älskar dig gumman! <3

Kommentarer

Mamma den 8 april, 2015, 21:31

♡♡ Grattis Julia! ♡♡ Många kramar till er!


Cissi den 10 april, 2015, 22:23

Grattis till fina lilla tjejen! :)


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: