web analytics
Apr
11
Postat lördag den 11/04/2015, 0:22

Puh! Julia har varit jättegrinig och skrikig i ett par dagar vilket har varit jobbigt för oss alla tre. Hon var aldrig nöjd och kunde inte sitta eller ligga själv alls. Först trodde jag att det var magknip, sen såg jag att hon bör vara inne i fjärde utvecklingsfasen som varar i sex veckor(!) men nu har hon äntligen lugnat sig och nästan blivit sig själv igen, så jag vet inte inte vad det var.

IMG_4232

IMG_4317

Favoritleksaken är som sagt den här gråa musen som hänger i babygymmet. Hon brukar nästan bara kolla på den och ligga och babbla med den. En ny sak hon lärt sig är att göra bubblor med munnen och som ”pruttljud” dvs knipa ihop munnen och pressa ut luft och saliv så det låter. Det gör hon mest hela dagarna nuförtiden. Hon verkar helt klart satsa på den verbala biten för att hålla upp huvudet på mage eller röra sig är inte alls intressant. Lite tråkigt tycker mamman men det kanske är lika bra att man slipper jaga runt på henne på ett tag ;)

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: