web analytics
Apr
16
Postat torsdag den 16/04/2015, 22:59

20150416_184551

Ikväll gjorde jag premiär på gymmet. Har ju inte varit där sedan i slutet av graviditeten någon gång i november så det var väldigt kul att vara tillbaka igen. Åtta kilo tyngre och med mer fläsk än muskler men ändå? Man måste ju börja nånstans och jag har ju faktiskt fött barn för tusan! Det kommer ju ta tid att bygga upp den kropp jag hade innan graviditeten och det måste jag acceptera.

Jag hade ju planer på att byta gym men jag gjorde aldrig det. Det gym jag tänkte byta till hade bara pass på 25 minuter som de kallar ”fort gjort”. Jag kommer väl i och för sig köra mest styrketräning själv i gymmet men jag hade även tänkt börja gå på spinningpass ju. Så det är väl en trevlig idé med att det ska gå fort men jag kommer nog inte orka träna mer än typ två gånger i veckan skulle jag tro och ska jag då krångla mig hemifrån för bara 25 minuter? Näää. Det är även större utbud i mitt gamla gym så jag stannar kvar där. Hur som helst idag så träffade jag en tränare i personalen som tipsade och visade bra övningar som är bra för nyförlösta mammor. Har ju läst på endel om mammaträning så har rätt bra koll sen tidigare men det är ju alltid bra att få lite coachning och hjälp att se att man gör övningarna rätt. Gratis dessutom så varför inte. Sen efter det så körde jag en genomkörare i gymmet med olika övningar som jag körde innan graviditeten. Snacka om att jag blivit svag haha.. axlar var väl den enda muskelgrupp jag kunde köra med nästan samma vikter som tidigare.

Längtar redan tills nästa gång! :) Tidigare idag så gick jag och Julia en promenad på 7,5 km också så känner mig riktigt hurtig idag. Gäller bara att kunna dra ner/sluta med allt onyttigt jag äter om dagarna bara… amningscravings är hundra gånger jobbigare än gravidcravings så blir nog svårt… men ska försöka.

Kommentarer

Cissi den 17 april, 2015, 13:00

Duktigt av dig!! Bara att kämpa på :D Försöker själv att dra nerpå onyttigheterna oxå, har dock sjuka problem på kvällen för jag blir så enormt sötsugen då xD Hade behövt komma ner lite i fett så att man faktiskt ser att man börjar få muskler lixom haha :p ha de gott :))


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: