web analytics
Apr
28
Postat tisdag den 28/04/2015, 22:21

image

Oj har varit lite dålig på att skriva här nu. Min dator kraschade så har varit datorslös ett tag tills jag köpte nya delar och byggde en ny dator. Åh så skönt det är med en ny snabb dator! Har stått ut med den gamla alldeles för länge.

Idag gick jag en långpromenad till en barnaffär lite utanför stan. Kände att Julia behövde någon kul leksak som hon kan greppa lätt och greja med. Kom hem med den här grejen (se bild) och den blev väldigt populär, kul :)

Kommentarer

Cissi den 1 maj, 2015, 13:15

Ja det är verkligen en viss känsla när man startar upp sin nya dator för första gången :p Uppgraderade min och byggde ny för dryga året sen, fasen vilken skillnad det blev på den xD Kraaaam


victoria den 2 maj, 2015, 19:12

Ja eller hur! Satte in en SSD disk som systemdisk också så märkte ju ännu större skillnad också då. Köpte inga värstingdelar annars men stor skillnad mot min gamla relik som var minst 5 år haha. kram!


Mamma den 7 maj, 2015, 09:33

Kul grej! Jag ser dig framför mig, när du var i den åldern älskade du att ligga så där och känna och bita på ett färgglatt plastmåttband :)


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: