web analytics
Maj
04
Postat måndag den 04/05/2015, 22:46

kalas

Såhär fin var lilla skruttan på sin farfars 70 årskalas i helgen :) Klänning från Kappahl, strumpbyxor från H&M och bolero från Lindex. Samt en söt liten rosett som hon fått ifrån ”moster” Nathalie. Såklart så charmade hon hela tjocka släkten och stal lite rampljus från födelsedagsbarnet kan man lugnt säga. Även fast det var väldigt mycket folk (och många okända ansikten) så var hon glad hela tiden och lät sig hållas av olika släktingar utan gråt. Det var bara lite sådär på slutet som hon blev trött och ledsen. Åh hon ser ju så stor ut på bilden och det känns verkligen som om hon växer varje dag. Snart fyra månader…vad tiden går fort.

Kommentarer

Cissi den 5 maj, 2015, 21:58

Ojojoj vilken söt liten tjej! :) Längtar så tills det är vår tur att få en liten bebis när jag ser henne.. :)


Yrsa den 6 maj, 2015, 00:14

Gud ni vilken vackerhet!


Mamma Eva den 7 maj, 2015, 09:29

Snygging! Grattis till söta Julia 4 månader idag 7/5 <3


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: