web analytics
Maj
08
Postat fredag den 08/05/2015, 0:53

7maj

Jag går en tredagars kurs i ITIL på jobbet med start igår så David är hemma med Julia. Det går väldigt bra. Vi har ju sen hon var nyfödd varit ungefär lika mycket med henne och båda är lika involverade så hon är lika trygg med David som med mig. Fast det är ju jag som besitter maten ;) Eftersom jag kan cykla hem på lunch och amma så är det ingen fara. Hon var inte så förtjust i flaskmatning men idag så gick det ganska bra med det ändå sa David. Väldigt märkligt att vara ”tillbaka” på jobbet igen. Jättekul att träffa kollegorna och göra något annat en stund måste jag säga men jag saknar Julia jättemycket och är väldigt nöjd med att vara föräldraledig annars. Kursen är intressant men jesus vad korvstoppning i hjärnan det är haha. Så mycket och många begrepp att hålla reda på. Det är ca 250 sidor med information (på engelska) som ska in på tre dagar och sen är det certifieringsprov som man får bara en chans på sig att klara. Jikes.

Idag blev hon fyra månader, vad tiden går alltså. Det är verkligen som alla säger. Hon har sedan en tid tillbaka visat ett missnöje med att ligga i vagnen när hon är vaken och skrikit och gråtit så att jag har skämts om jag varit ute och fått bokstavligt springa hem för att lösa situationen. Så idag fick vi tummen ur och bytte till sittvagnen istället. Det blev en succé, mycket nöjdare och gillade att kolla storögt på allting. Gick en sväng på stan för att handla lite till dopet och då blev klockan så mycket så vi orkade inte laga mat utan hamnade på Spicy Hot istället och åt lite thai. Mums! Första gången vi tar med Julia på restaurang också, förut har hon bara varit på caféer, fast det är väl typ samma.

Kommentarer

Cissi den 9 maj, 2015, 00:15

Åh vad tiden går fort, kändes som att ni fick henne igår haha :) hon blir sötare för varje dag som går :D


Yrsa den 9 maj, 2015, 23:23

Läskigt att vara ifrån så många timmar 🙈😂


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: