web analytics
Maj
18
Postat måndag den 18/05/2015, 0:04

Ännu en gång har jag inte skrivit här på länge för det har varit så fullt upp med massor med saker. I onsdags så kom mamma och Lasse hit och i torsdags Marcus och Nathalie. Dvs min mamma och hennes karl och min lillebror och hans tjej. De har bott hos oss och vi har hittat på massa saker och i lördags så hade vi dop för Julia i domkyrkan vilket var främst därför de kom hit och hälsade på. Vi går aldrig i kyrkan eller är speciellt troende annars men jag tycker det är fint med dop och därför valde vi att ha det.

Dopet gick jättebra! Över förväntan :) Julia var så glad och lugn hela tiden och ceremonin var så fin. Vi hade valt psalmerna ”Tryggare kan ingen vara”, ”När du ser en droppe glittra” och ”Du vet väl om att du är värdefull”. I mitten så sjöng Nathalie ”Handens fem fingrar” vilket var jättefint :’) nästan så jag blev tårögd så fint allt var.

IMG_8126

IMG_8139
Log stort när prästen lyfte upp henne i luften <3 IMG_8171

IMG_8205
Fina familjen :)

IMG_8191
Dopängeln som sätts upp i kyrkan med alla andra barns dopänglar och så får man hämta den i höst under en ceremoni sen.

IMG_8215
Fin i klänning på dopfikat

kakbord
Dopfikat :) Vi hade det hemma hos oss eftersom att vi inte var så många och så bokade jag dopet så sent så alla lokaler var upptagna. Men det gick bra ändå :)

kakfat
Kakor! Bakade chokladbollar, rulltårta med rosafärgad smörkräm i och cupcakes med frosting.

doptarta
Jättefin tårta som jag såklart inte gjort själv haha ;) jättenöjd med hur den blev och god var den.

IMG_8290
Presentöppning

vimplar
Även fast vi bara var hemma så försökte jag piffa upp köket lite iallafall och satte upp lite vimplar som jag hittade på Lagerhaus.

presenterdop
Julia fick jättefina presenter :) Halsband, sångbok, personlig bok där sagan handlar om henne själv, ramar med födelsedata, askar för första tanden och locken, igelkottar som Lasses mamma har gjort och en liten prydnadsängel.

Jättelyckad dag både själva dopet och fikat efteråt. Så nöjd med hur allt blev och det verkade Julia vara med.

Kommentarer

Cissi den 18 maj, 2015, 12:08

Åh vad fint :D Och vilken fin tårta, påminner om de som jag och Madde gjorde åt vår gudson på hans dop :D Verkar som ni hade en superfin dag :) Och som svar på din kommentar; jättegärna, ni är så välkomna så :D Kan jag kanske fota Julia oxå om ni vill ha bild på henne som ni vill förstora upp? :) Eller på er allihop, om ni vill :)


Yrsa den 18 maj, 2015, 17:51

Vad himla mysigt! Jag försöker få till en namngivning men det är inte det enklaste :'D


Mamma den 22 maj, 2015, 14:13

Det var jättefint alltihop! Fint i kyrkan, mycket gott fika och mysigt. Tack för att vi fick komma! Det var jättetrevligt att vi fick vara tillsammans allihopa både din och Davids familj. Det var första gången vi var samlade allihopa. Lilla Julia håller samman familjer <3


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: