web analytics
Maj
26
Postat tisdag den 26/05/2015, 23:14

belle12t

belleliten

Åh i förrgår fyllde ju vår Bellebus 1 år :) Det måste ju med i bloggen ju. Fina lilla prinsessan som blir finare och finare och gosigare och gosigare. Förut var det bara bus som gällde för fröken men nu så kommer hon gärna och lägger sig bredvid en och vill bli klappad massor, helst på magen. Hon älskar mina hembakta vaniljmuffins men vaniljglass är gott det med. Modig men ändå försiktig och hon gör inga dumma hyss som att bita av kablar som Nano gör. Sicken tur att jag kunde övertala David om att åka ner och hämta henne i göteborgstrakten förra sommaren så att just denna gogumma blev vår <3

Kommentarer

Mamma den 27 maj, 2015, 08:09

Vilka fina foton! Grattis till Belle! Min Turbo fyllde 7 år i lördags. Rumpan är 10 år men jag vet inte datum för henne.


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: