web analytics
Maj
29
Postat fredag den 29/05/2015, 0:20

image

Vilken bra dag jag har haft idag måste jag säga. I vanliga fall så hinner jag knappt med nånting om dagarna känns det som för Julia vill inte ligga själv och leka så länge och hon brukar inte kunna sova själv heller utan oftast vakna när jag reser mig ur sängen. Eller så är jag så trött så jag passar på att sova när hon sover. Men idag så var jag pigg och utvilad och Julia var på bra humör och var nöjd med att leka själv emellanåt. Hon sov även själv ca en timme åt gången två gånger under dagen. Så idag har jag fått massor gjort. Jag har bland annat plockat i ordning, dammsugit, torkat golven, ätit lunch, tvättat och lagat mat tills David kom hem från jobbet. Kul att känna sig effektiv och få massor med bra saker gjorda och inte bara slappa på dagarna :)

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: